Vegetarianusok, akik erzelmi alapon vegak, mi valasztja el az allatot a novenyektol?
Gondolok arra peldaul hogy egy fa az eloleny (lelegzik, taplalekot vesz fel, anyagcsereje van), es ha kivagjak akkor az ellen meg tiltakozni is szoktak. Tehat minden noveny tekintheto elolenynek, mert hogy az is. Ha a foldon nem lennenek emberek csak novenyek es az idegenek idelatogatnak azt mondanak hogy itt van elet (mert a noveny is elet, sejtekbol all).
Ha egy faba belevagsz, akkor seb lesz rajta, amibol idovel gyanta fog kifolyni belole, ami a fa "verenek" tekintheto.
Szoval minden noveny eloleny es ti megeszitek, elpusztitjatok a paradicsomot, paprikat, narancsot, banant, stb. ez nem fajdalmas nektek?
Igenm, az ember mindenevő. Olyan fajta ráadásul, aki megvan növényi és állati étrenden is, VÁLASZTHATUNK, legalábbis ha a világ szerencsésebb részén élünk, ahol nem nagyon korlátozottak a lehetőségeink.
Tény és való, hogy a túlnépesedett bolygónak a növényi étrend lenne a legjobb, de pl. én sem élek azon, én mindenevő vagyok (de legalább eszem sok növényt is, lehetne ez rosszabb).
Csak mert az ember meg tud enni valamit, még nem kötelező neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!