Hogy legyek vegán ha nem -bírom a rostokat?
Aki nem tud olvasni annak leírni MOM megint: semmiféle szír szar, gyógyszer, kemikália szedését nem javasoltam csupán egy TERMÉSZETES emésztőenzimét, lásd, ugyanaz mint a laktáz.
A rostokra nem lehet allergiás ill nem tud így reagálni rá, akkor a zöldség gyümölcs gabona se menne hiszen ezek is iszonyat rostdúsak.
Nem javasoltam azt továbbá hogy ezen éljen hanem azt, hogy vizsgálhassa ki magát mert valószínűleg enzimproblémáról van szó és rossz fele tapogatózik. Neki is és a babának is jót tenne ha valóban tudná mi a gond nem csak rávágná hogy a rost, mert egyértelmű bármely hozzáértő el hogy nem az.
Sajnos a háziorvos és sok más orvos sem ért a gasztroentrológiához és pont így alakulnak ki az ilyen nettó hülyeségek hogy “nem bírja a rostot”.
olvasva a kérdést, már ott elakadtam, hogy minek erőlteted ezt az étrendet?
Hogy a szervezeted erősen tiltakozik, az egyértelmű. Hogy ezt miért hagyod figyelmen kívül, érthetetlen. Az egészség zászlójät tévesen lobogtatva teszed magad tönkre. Megéri?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!