Nem akarok általánosítani mert nyilván nem mindenkire igaz de a vegánoknak egy része eléggé lekezelő azokkal szemben akik húst esznek én nem úgy gondolkodnak ahogy ők lehet hogy ez fordítva is igaz de én a vegánoknál jobban érzem Szóval miért van ez?
" Az ember általában lekezelő, ha olyannal találkozik, aki "más"."
Az érme mindkét oldalát ismerő kisebbség (ez esetben a vegánok, mert ők is a mindenevők közül váltak ki) nem feltétlenül. Főleg, ha dokumentálták magukat a témával kapcsolatban, nem pedig 0% utánajárással okádják az áltudományos hülyeségeket (húsra szükség van stb), mint amit a mindenevők nagy része csinál.
Az hogy pár helyen lehet olvasni hogy így egészségtelen meg úgy egészségtelen(maga a hús nem egészségtelen csak az ahogy kezelik és amit ráraknak attól) még nem meggyőző érv
Én azt olvastam hogy a tofu rákkeltő
+ a növények nagy része is egészségtelen a vegyszertől
Mindenkinek van véleménye de egyik fél se hülye senkinek nem kell lenézni senkit
Nem akartam lekezelő lenne egyszerűen csak megkaptam a választ a kérdésemre erre még jönnek emberek bizonygatni a másikat hogy bizony neki van igaza (igen sajnos én is) aminek semmi értelme
MINDENKI EGYE AZT AMIT AKAR ÉS MAGÁVAL FOGLALKOZZON NE MÁSOKKAL
És mindenkinek további szép napot
Még mindig nem értek egyet
De nem ez volt a kérdés és má megkaptam a választ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!