Osztálykirándulás lesz 2 napig, valami darálthússal teli tésztát főznek, reggelire szalámit és kiflit kapunk majd. Hogy oldjam meg az étkezésemet?
Figyelt kérdés
Gondolkoztam, hogy viszek egy kis dobozban előre összerakott gyümölcsös. Salátás ételt, amit a kirándulás első napján megeszek, másnap meg instant levest csinálnék
Ezek jók lennének, esetleg más ötletek?
2018. márc. 1. 21:08
1/25 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni, hogy a hátizsákban kb alig lesz hely kajának, venni sem tudok sehol, külön sem főznek nekem.
2018. márc. 1. 21:11
2/25 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy nem főznek neked külön. Egyetlen tanárod se merne a nyilvánosság elé állni és kijelenteni, hogy 2 napig éheztetett. A gyakorlatban azért történik meg mégis, mert te partner vagy abban, hogy a külvilág felé azt kommunikálják, hogy hát hiszen megeszi a gyerek a húst. Ne legyél partner. Mindenkinek jogában áll enni, olyan helyre ne menj, ahol tőled ezt megtagadják.
3/25 anonim válasza:
Mert ahová mentek, ott semmi bolt sem lesz, ahol vehetnél magadnak répát, vagy valamit?
Illetve nem lehet megkérni őket, hogy a te tésztádat ÜRESEN főzzék meg? Aztán megszóros mákkal, vagy dióval.
4/25 anonim válasza:
Illetve a reggeli kiflit benyomhatod mondjuk önmagában.
5/25 A kérdező kommentje:
Beszéltem azokkal akik főznek, de nekik macera az egész.
Boltba meg semelyik felnőttnek nincs kedve velem jönni, egyedül meg nyilván nem mehetek, 6. osztályos vagyok.
Igen, a kiflit azt lehet enni simán, én voltam egy kicsit figyelmetlen ennél most:D
2018. márc. 1. 21:35
6/25 anonim válasza:
Érdektelen, hogy macera-e. Mindenkinek jár az étel.
7/25 anonim válasza:
Ha ekkora macera egy másik lábosban is vizet forralni, akkor akár magad is megteheted. Viszel egy lábost meg tésztát.
8/25 A kérdező kommentje:
Tehát magyarul akik főznek egy undok vénasszonyok, szerintük nincs élet hús nélkül, lehordanak ha nem eszel belőle, így tehát muszáj vinnem.
2018. márc. 1. 21:37
9/25 anonim válasza:
Nem, nem muszáj vinned. Azokat az embereket többek között azért fizetik, hogy neked és az osztálytársaidnak enni adjanak. Az nem a te problémád, hogy nekik nincs kedvük elvégezni a munkájukat. Mindenképpen el kell nekik.
10/25 anonim válasza:
Nem muszáj vinned... Csak te magad írtad, hogy salátát viszel meg instant levest. Gondoltam nem lesz túl sértő, ha helyette egy lábast viszel. De ezek szerint igen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!