Mit kenjek a kenyérre?
Figyelt kérdés
Vajat ritkán fogyasztok, ilyen mű vajkrémeket meg soha. Imádom a hummuszt, a guacamolét és a padlizsánkrémet a pirítóson. Mindenféle kreatív ötletet elfogadok, nem kell feltétlenül vegánnak lennie, sajt, tojás lehet benne.2018. febr. 5. 18:47
11/19 anonim válasza:
Töpörtyűkrém, sajtkrém, tojáskrém, húskrém....sonkakrém...
13/19 A kérdező kommentje:
Visszakérdezek a sonkakrémesnek, hogy látja-e, milyen kategóriában válaszolt?
2018. febr. 6. 02:51
14/19 anonim válasza:
Én nagyon szeretem a pesto-s kenyeret, az ilyen olasz nagyon bazsalikomos olajos cucc, de egyébjént az extraszűz olivaolaj, persze nem vastagon, hanem pár csepp egy szelet kenyérre is nagyon finom... perszw attól is függ, milyen kenyér az a kenyér... az enyémet én sütöm a kemencémben.
Na meg mogyoróvajjal is nagyon szeretemnálam ez szintén házi.
15/19 anonim válasza:
Na meg a dió és mandulavaj, kevesen tudják, de nem csak mandulából lehet ízletes édességet csinálni, hanem akármelyik olajos magból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!