Otthon készült aquafaba is habbá verhető?
Figyelt kérdés
Tehát az a lé is, amiben kifőztem a csicseriborsót vagy csak a konzerv?2018. jan. 12. 12:19
1/2 anonim válasza:
Igen természetesen, eredetileg így készül, nem konzervből:)
Miután megfőzted hagyd benne kihűlni a csicseriborsót, úgy több fehérje oldódik ki és stabilabb lesz a hab.
Mikor kiszeded a csicserit, figyelj rá hogy teljesen tiszta legyen a kanál vagy szűrő ami a lével érintkezik, ha egy kicsit olajos vagy vizes, akkor lehet, hogy nem verődik fel a hab.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2018. jan. 12. 13:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!