Akkor a szálkás testalkatú embereket is meglehet enni?:)
2017. nov. 20. 14:36
13/19 anonim válasza:
Így van... simán mindenevő vagyok, ha így tetszik... de csak 1-2havonta egyszer eszem állati eredetűt, ha ténylegesen megkívánom... de olyan is volt, amikor 7hónapon át nem ettem, mert nem kívántam.
2017. nov. 20. 15:07
14/19 anonim válasza:
Hát...azért a ritkán eszem húst, de akkor bármit hozzáállást én nem nevezném felxitáriánusnak...de lehet hogy én tévedek.
2017. nov. 20. 15:20
15/19 anonim válasza:
Tudod egyáltalán a szó jelentését?
2017. nov. 21. 06:27
16/19 anonim válasza:
Mindenevő, növényevő.
De furcsa az emberekre is ezeket a szavakat használni..
2017. nov. 23. 13:55
17/19 anonim válasza:
Flexitáriuánus, szerintem azok határolják így be magukat, akik növényevők szeretnének lenni, de mondjuk még nem sikerült a teljes átállás egyik étrendről a másikra.
Tipp. Aztán ha nem így van, ne harapjátok le a fejem.
2017. nov. 24. 19:27
18/19 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy az a lényege, hogy nagyjából vega étrendet követ, de alkalmanként ha úgy hozza az élet, bűntudat nélkül eszik húst. Teszi ezt olyan ritkán, hogy nincs értelme húsevőnek nevezni (évi 1-2szer) Olyan emberek csinálják akik főleg egészségügyi szempontból lettek vegák és inkább megesznek egy hal vagy csirke ételt ha muszáj, mint egy tál egyszerű szénhidrátot (süti, tészta stb)
Amúgy általában az ilyen flexik ragaszkodnak egyféle húshoz, én pl csak halat eszem, van aki halat és/vagy csirkét szökőévente.
2017. nov. 24. 20:02
19/19 anonim válasza:
Az az értelme, hogy ezzel jelzem, hogy húsfogyasztásom mennyisége igen csekély és gondosan megválogatott. Ez a tudatosság az, ami megkülönböztet engem azoktól az emberektől, akik heti vagy havi 1-2 alkalommal fogyasztanak húst.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!