Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Ez a kérdés vegetáriánusoknak...

Ez a kérdés vegetáriánusoknak szól! Lenne egy kérdésem, a kezdetekről?

Figyelt kérdés

15/L vagyok.

Vegetáriánus szeretnék lenni , de hormon problémáim vannak. A dietetikussal úgy egyeztem meg hogy amig fejlődők (17-18) addig halat és csirkemellet egyek.:(

Ez jó kezdet,ha nem egyből hagyom el ?

Aztan majd a csirkét és végül a halat mire 18 leszek.

Kérlek ne bántsatok amiert ezeket megeszem,en nem szeretnem , de betegseg miatt muszaly.

Köszönöm a sok választ :)

Minden vegetáriánus egy hős !!!

2017. ápr. 3. 14:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
De ha még ezt sem tudod, akkor szemlátomást nem olvastál még eleget a témában, vagy csak roasz forrást.
2017. ápr. 4. 07:08
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
A fogyásnak semmi köze ahhoz hogy húst fogyasztasz e vagy sem! A vegetarianizmus nem diéta hanem életmód. Ugyanúgy lehet vele fogyni, súlyt tartani, hízni és izmot építeni is!
2017. ápr. 4. 09:00
 13/18 anonim ***** válasza:
54%
Eddig 14 éves voltál de már rohadtul unalmas, hogy minden nap a te baromságaidat kell olvasnunk.
2017. ápr. 4. 09:13
 14/18 anonim ***** válasza:
Ezt a baromságot honnan szülted elő, hogy ha nem eszel húst, fogyni fogsz?
2017. ápr. 4. 19:07
 15/18 anonim válasza:
100%
Barátnőm hormonproblémás. Ezért IS hagyta el a hús evést.
2017. ápr. 4. 19:36
 16/18 anonim ***** válasza:
Egyaltalan nem kell aggodnod a hus elhagyasaval kapcsolatban. Ha valtozatosan etkezel (gabonafelek, huvelyesek, olajos magvak, zöldsegek, gyumölcsök) es eleget eszel, akkor minden szukseges tapanyaghoz hozzajut a szervezeted. Ha ketsegeid vannak, ajanlom, hogy olvasd el ezt a könyvet: [link]
2017. ápr. 10. 08:20
 17/18 anonim ***** válasza:
Hogy a konkrét kérdésedre is választ kapj: igen, kezdetnek jó, ha csak csirkemellet és halat eszel. Ettől persze még nem mondhatod magad vegetáriánusnak, de nem is szabad hirtelen elhagyni a húst, fokozatosan kell. Sajnos nem értek a hormonproblémákhoz, nem tudom, mit helyes ilyenkor enni, én szerencsére egészséges vagyok, így nyugodtan eldönthetem, mit eszem.
2017. ápr. 16. 00:08
 18/18 anonim ***** válasza:
Szia!Én a dietetikus helyében azért átgondolnám, mennyi hormon van a tejben/húsokban, illetve mennyi nehézfém a halakban, de azt hiszem erről ők nem-igen tanulnak. Már maga a törekvésed is értékelendő! Én egyik napról a másikra hagytam el a húst, nem fogytam, csak egy ideig köret szemlélettel éltem :)) (Nem tudtam mit kéne enni, csak azt tudtam egy élmény kapcsán, hogy soha többé nem eszem állatot).Aztán vegánra váltottam, és hihetetlenül kinyílt a világ étkezés terén. Sosem ettem ilyen ízes, fantasztikus ételeket, mint most, és sosem éreztem ilyen jól magam a bőrömben. Tisztellek az elhatározásodért! Ha zöldségben keresnéd a hús alternatíváját, azt a babban találod meg. Nagyon jól beépülő fehérjét tartalmaz (és a szejtán is nagyon magas fehérjetartalommal bír, magasabbal, mint a hús).
2017. júl. 14. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!