Mit süssek, főzzek vegán haveromnak?
Pénteken jönnek bulizni haveromék és bevállaltam a sütés, főzést. Egyik haverom vegán, egy étkezése már megvan mert csinálok neki vegán kenyérlángost. Viszont szeretnék kérni pár egyszerű recept ötletet tőletek. Haverom most tömeg növel.
21/F
Lehet, hogy végtelenül egyszerű, és sokan fogják kritizálni, de egy finom gombapörkölt,(ha muszáj növényi tejföllel) vagy tojáspörkölt rizzsel vagy durumtésztával is kimondottan vegán étel.
Szerintem az egyszerűségében rejlik a lényeg, hogy nem kell mindenáron valami bonyolultra gondolni.
Tegnapi 11:59-es vagyok, elnézést kérek a válaszomból a tojáspörkölt törlendő.Ma reggel jutott eszembe, hogy a vegánoknál a tojás nem játszik, pedig a tésztánál gondoltam is rá, hogy durumtészta legyen.
A gombapörkölt továbbra is ajánlatos, de lehet karfiolból, zöldbabból is finom pörköltet készíteni.
Mégegyszer elnézést kérek a tévedésért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!