Vegánoktól, egy esküvőn vendégként mit szólnátok egy ilyen menűhöz? Más ötleteket is szívesen fogadok
Figyelt kérdés
Vendégváró: Káposztás hajdína palacsinta falatkák
Előétel: tavaszi tekercs málnaecetes dresszinggel(újhagymával, uborkával, avokádóval, kápia paprikával töltve)
Kókusztejes eperkrémleves
Dióval és gránátalmával töltött padlizsán
Köret az lehet sült burgonya, zöldségnyárs vagy jázminrizs
Éjfélkor gomba brassói
Köszi a válaszokat előre is
2016. dec. 3. 12:04
11/18 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a választ. Jogos, azt nem írtam, hogy ez a teljes menű vegetáriánus része. Csak mivel mi nem vagyunk vegánok, de még vegetáriánusok sem, azért kíváncsi voltam, hogy ti mit szólnátok egy ilyen menűhöz.
2016. dec. 3. 14:20
12/18 anonim válasza:
Ó, hát akkor köretnek egy kis husi mellé ezek tökéletesek!
13/18 anonim válasza:
Vegánoknak biztos tetszene.
Én mint húsevő csak az eperkrém levest enném meg és köretet mert az tetszik.
14/18 anonim válasza:
Nagyon jól hangzik, szívesen ennék ilyen ételeket. :)
15/18 anonim válasza:
Ingyér van, szóval vinném a széket a svédasztalhoz ;)
16/18 anonim válasza:
Magamból kiindulva a levest úgy hagynám ki ahogy van, rosszul vagyok a kókusztól. De egyébként érdekesnek hangzik.
17/18 anonim válasza:
Én mint húsevő megenném ezt a menüt is. Csak mert nem vagyok vegán nem csinálok úgy mintha hús nélkül elvonási tüneteim lennének, és nem is ez a büszkeség faktorom hogy húsevő vagyok, és az a poén nekem sem vicces hogy "egy kis hússal jó lesz", annyira unalmas és humortalan. Hahaha
18/18 anonim válasza:
Én se vagyok még vegetáriánius se, de ezt simán megenném. A padlizsánt különösen imádom.:-) Abban egyetértek, hogy lehetne egy sós/pikáns leves is, az eperkrémlevest simán megenném desszertnek.:-) Akár húsos leves helyett is adható egy zöldségleves, a főételek általában amúgy is mind valamilyen húsból készülnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!