Vegánnak melyik (multi) vitamint ajánljátok?
jókat írtak de az egyik legfontosabb az omega 3 kimaradt.
meg télen nem árt külön pótolni a magnéziumot és a d3at.
Nem vegánként is baj, ha keveset eszik valaki.
De nem írta, mennyit eszik konkrétan... Olajos magból nagyon könnyű megenni negyed kilót, bár a kérdező bizonyára nem ilyen, de hogy konktéran mennyit eszik belőle, nem tudhatjuk.
A vacsora hervasztó, a többi OK, ha bevisz mindent megfelelő mennyiségben, amit nem lehet tudni a leírtakból.
Kálciumként én a szezámra és a mákra támaszkodom, eleve szeretem őket s az olajos magvak egyébként is elég tápanyagdúsak.
Ha nem vagy éhes reggel, kérdező, ne egyél, de amúgy csatlakozom a zabot ajánlóhoz, igen olcsó, egyszerű, gyors és egész jó összetételű étel, sokaknak bejön.
Bár szerintem reggel a legjobb, ha valamirevaló fehérje is kerül be, nemcsak cukor, de mindenki tapasztalja ki, hogy ő hogyan érzi jól magát. A napi összbevitel a döntő s hogy ne éhezzünk ki, legyen energiánk, jó közérzetünk...
Ha nem jól eszel, akkor persze szedj vitamint mindenképp, én nem tudok ajánlani, de oda kell figyelni, mert sok vitaminkészítmény nem vegán.
Kevdes előző!
1 szelet húsban kevesebb tápanyag van, mint egy ugyan akkora zöldség pogácsában...
Fehérjéből nem, és ezt vegetáriánusként is be kell lássam.
De nem ez a baj, hanem az,hogy a kérdező 2 almát meg egy marék magot fogyaszt el naponta 15:00 óráig... ilyen ételmennyiséggel mindegy miből is áll az, senki szervezete nem lakna jól.
Kalciumból a mákban és a szezámmagban van a legtöbb. Nem csak a növények között, hanem általánosan is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!