Mit szóltok ehhez a videóhoz?
https://www.youtube.com/watch?v=z0O_VYcsIk8
Szerintem nagyon jól bemutatja mik az emberek problémái (ha vannak) a vegetáriánusokkal, vegánokkal.
Miért lenne általánosítás? Nem azt mondtam, hogy minden mindenevő dagadt, tájékozatlan és egészségtelen, aki osztja az észt. Ez egy többször megtörtént személyes tapasztalat. És igen, mindegyik dagadt, tájékozatlan és egészségtelen volt.
Nem térítő szöveget írtam le, csak kifejtettem az álláspontomat. Mert igen, minden vegánból "kihozható", hogy kiálljon a saját igaza mellett, ahogy minden mindenevőből is. Ez még távol áll a térítéstől, engem személy szerint baromira nem érdekel, hogy mit eszel, a te dolgod.
Ezeket a helyzeteket baromi egyszerű lenne ám elkerülni. Nem kéne provokatív kérdésekben negatívan általánosítani a vegánokat, és nem kéne bele pofázni abba, hogy mit eszek. És láss csodát, senki nem írná le, hogy miért teszi amit tesz, miért ért egyet a dologgal, vagy miért nem.
#10 valóban rosszul fogalmaztam, köszönöm, hogy szóltál. Tehát a sérülésre reagálnak, a fájdalom maga a reakció, azonban erre a reakcióra csak idegrendszerrel rendelkező élőlények képesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!