Segítség! Vegetáriánus vagyok, de VÉLETLENÜL ettem húst és most undorodok, rosszul érzem magam, nem tudom mit csináljak!?
Vegetáriánus vagyok (majdnem vegán - épp próbálnék teljesen az lenni) etikai okokból. Anya ma csinált kroketteket amiről azt állította, nincs benne hús, csak krumpli, és legalább 4-5x megkérdeztem, hogy biztos nincs-e benne hús, azt mondta NINCS. Majd ettem belőle és éreztem hogy fura rágós íze van, megnéztem belülről és láttam hogy rózsaszín darabkák voltak benne. Megnéztem a csomagolását és valóban volt benne sonka.... Kb. 2-3 harapást ettem belőle, amikor észrevettem a húst, azonnal kiköptem. Most hihetetlenül undorodok ettől, meg magamtól, meg hogy hogyan nem vehettem észre. És anya miért nem vette észre?? Ha meg észrevette miért nem mondta volna hogy van benne hús???? Tudja, hogy nekem ez mennyit jelent. Most annyira rosszul érzem magam, lehet hogy nem tűnik nagy dolognak, de nekem az, legszívesebben kihánynám. Belegondolok hogy lenyeltem azt a pár szem húst és elkap a hányinger, nem bírom!!!! Mi a szart csináljak???? Nagyon rosszul érzem magam. Tudom, hogy nem az én hibám, de ez nem segít. Úgy érzem elment az étvágyam az évre
Veletek volt már ilyen? ha igen, mit csináltatok hogy ne érezzétek ilyen rosszul magatokat/hogy ne undorodjatok tőle? Szerintetek anya direkt csinált sonkás krokettet és mondta róla azt hogy nincs benne hús, mert nem támogatja az életmódomat?
(légyszi csak olyanok válaszoljanak akik nem esznek húst, vagy esznek de elfogadják a vegákat/vegánokat. olyanok ne válaszoljanak akik hülyeségnek tartják, mert nem vagyok az ő véleményükre kíváncsi.)
Tudom, elég régi kérdés...
Én az imént ettem nagy naivan anyum főztjéből, mert azt hittem hogy tofus... De kiderült hogy hús volt benne :(
2 éve vagyok vegetáriánus, és most baromi rosszul érzem magam lelkileg, meg fizikailag is, legszívesebben kihánynám :(
Másnak ez olyan semmiségnek tűnhet, de én nagyon rosszul érzem magam most :( Persze nyilván elmúlik, meg nyilván már nem tudok vele mit csinálni, túl kell lépni rajta... Csak rettentő rossz érzés :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!