Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Hétfő óta áttértem az ovo-lakt...

Hétfő óta áttértem az ovo-lakto vegetáriánus étkezésre,1 kg-ot híztam, és ma csütörtök van. Ez normális?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Ugye hétfőtől nem eszem húst, csak tojást meg tejet, és azóta 43,5 kg-ról 45 lettem. Ez nem baj csak meglepődtem, és nem értem, hogy hogyan lehetséges ez.

14 éves vagyok, igen, tudom hogy nem kellene vegetáriánusnak lennem mert még fejlődök stb, de legyetek szívesek a kérdésre válaszolni, és nem azt ecsetelni, hogy fiatal vagyok. Mielőtt bárki azt feltételezné nem divatból és nem is fogyás miatt, hanem sajnálom szerencsétlen állatokat, és nem bírom lenyelni...

Folytatódni fog a hízás? Miért?

A válaszokat előre is köszönöm!:)

2015. okt. 15. 19:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

14 évesen még bőven növésben vagy, a fejlődő szervezet pedig... változó testtel jár, magasságra és súlyra nézve is. Egyébként az +- 1-2 kg-os változás teljesen normális egy héten belül is.

Leírnád, hogy miket, mennyit ettél a héten? Talán tudunk segíteni egy helyes étrend megtervezésében.

Ja és üdv a vegák közt! :)

2015. okt. 17. 13:30
 12/14 anonim ***** válasza:

Mégh jó, hogy nem akarlak lebeszélni, 17 éves koromtól sok éven át vega voltam, annyira jólesett a heti húsevés után :D

Nos, az én testsúlyom is szinte mindig ugyanannyi, de azért hirtelen 1-2 kiló ideoda megtörténhet, ha nagyon ritkán is. Illetve életmódváltásnál sem meglepő a dolog.

Csatlakozom a többiekhez, igyál rendesen, a testnek roppant nagy szüksége van rá, de ez eléggé evidens...

2015. okt. 17. 18:00
 13/14 Kim Bo Mao ***** válasza:
Hány százalékos tejet iszol, és mennyit? Ha ilyen 3,6-os tejből többet iszol mint korábban lehet attól van. Meg nem lehet, hogy nőttél magasságra/mellre stb.? Ilyen korban simán megeshet, hogy pár centit nősz (Én gyerekként 2 cm-t nőttem egy hét alatt, mondjuk eléggé fájt is.)
2015. okt. 18. 23:55
 14/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a kedves válaszokat! :)

Azóta figyelek rá, és próbálok többet inni. Normális tejet iszok, nem zsírosat, ha jól tudom ilyen 1-2%-osat.

Magasságban is fél éve ugyanannyi vagyok (160 cm) szóval nem hiszem, hogy ilyen dolgok miatt lenne.

Egyébként azóta is 45 kg vagyok, se több, se kevesebb :D De így, hogy már 2 hete nem ettem húst, sokkal jobban érzem magam! Tudom érdekes megfigyelés, de azóta már nem is olyan ragyás a fejem, valószínűleg a hormonok miatt...

Köszönöm szépen mindenkinek a sok segítséget! :)

2015. okt. 24. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!