Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Minden tojásból lenne csibe?...

Minden tojásból lenne csibe? Vegák: Tojást esztek?

Figyelt kérdés

Minden tojás kiscsibét adna, ha nem ennék meg?

Ti esztek tojást?

Ha nem, miért nem?

Főleg olyan vegetáriánusokhoz szól a kérdésem, akik állatvédelmi okokból lettek azok. De bárki válaszát szívesen veszem.

Még húsevők véleménye is érdekel, de elsősorban vegetáriánusoké.

Hogyan álltok hozzá a tojáshoz?

2015. márc. 3. 21:39
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
52%

én nem állítottam, hogy ragadozók vagyunk, a #14-es állította, hogy növényevők vagyunk.

nekünk, kérem tisztelettel, az aranyközépút jutott. az ember mindenevő.

ha valaki nem eszik húst, az engem nem zavar, amég engem vagy mást nem akar meggyőzni. ha az illető úgy érzi magát jól, kívánom, hogy sokáig lelje örömét benne! én ezek húst, szeretem is. nincs kifogásom a gyümölcsök felé, kifejezetten szeretem a zöldségféléket, fözelékeket.

sajnálom a leölt állatokat, de hagy ne legyen már lelkifurdalásom, hogy eszem a természetes táplálékunkat.

annó faluhelyen viszont ütöttünk fel olyan tojást, amiben borszó méretü zigótát "szemet" találtunk.

2015. márc. 30. 03:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!