Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Hány wattos botmixert? Kiegész...

Hány wattos botmixert? Kiegészítők?

Figyelt kérdés

A mostani 300 nem szedi szét számomra eléggé a spenótot illetve az alma héját. Egyszer úgy hallottam 800 watt az igazi turmix készítéshez.

Nektek hány wattos van és mennyire aprít?

Van e hozzá olyan kiegészítőtök amit hiányolnátok ha nem lenne, és ha igen mire használjátok?

2015. jan. 24. 02:18
 1/7 A kérdező kommentje:

Ha elegendő 600 watt is akkor ő az ami számomra jónak tűnik.

[link]

Azthiszem a márkapreferentiám Bosch, Phillips. Mást nem látok jó megbízhatóság/ár arányban. Aztán lehet van csak én nem látom.

Elsősorban zöldség és gyümölcsturmix készítése lenne a cél. De ha már keresem az igazit szeretnék több szempontot is figyelembe venni.

Például nem látok olyat hogy esetleg valami tartozékot külön is meglehet e venni.

2015. jan. 24. 03:31
 2/7 anonim ***** válasza:

Nekem a belinkelt régebbi változata van, azzal majdnem mindent tudok készíteni, szerintem ennek elég a teljesítménye.

Nekem ami fontos, az a magasabb edényrésze, mert abban igen jól lehet bármit is aprítani, nem fröcsög ki. A habverös részét kevésbé használom. A késes aprítója nem rossz, de igazán kemény dolgokat (olajos magok) nem viszi, a zöldségféléket viszont igen.

A 300 W tényleg nem sok mindenre jó.

2015. jan. 24. 07:46
 3/7 Ügyet Lenke ***** válasza:
15%

[link]

a 600-650W teljesítményű jó, olajos magvakra nem botmixer kell hanem robot rész késsel...

2015. jan. 24. 08:43
 4/7 A kérdező kommentje:

[link]

Most ő a kiszemelt. Szerintem habverő nélkül kibirom. Meg ez 750 wattos azzal csak nem lövök alá. :)

2015. jan. 24. 20:40
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem 700W Tefal.

[link]

Tökéletesen elégedett vagyok vele, a kis edényben hagymától manduláig mindent lehet aprítani, vagy szendvicskrémet, pürét csinálni, van teteje, amivel hűtőbe lehet rakni. A nagy pohárban gyümölcsturmixot lehet, az is jó. A turmix fej erős, stabil, mindent szépen felaprít. A habverő fej talán kicsit gyengécske, de én úgysem sokat használom.

Nem egy olcsó darab, de elegem lett az olcsó nevenincs dolgokból, amik széthullanak 2 hónap alatt.

2015. jan. 24. 21:01
 6/7 anonim ***** válasza:
Most látom, amit kiválasztottál, hasonló az enyémhez.
2015. jan. 24. 21:02
 7/7 A kérdező kommentje:

Igen az a tefal is jónak tűnik. Egyetértek hogy jobb kiadni kicsit többet, viszont az utána jól, és sokáig fog működni.

Gondolom a kettő között nincs lényegi különbség. Boschban bízom, a tefált nem ismerem csak mint serpenyő, de biztosan az is nagyon jó.

Köszönöm neked is hogy megosztottad a tapasztalataidat.

2015. jan. 24. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!