Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Hogyan győzzem meg a szüleimet...

Hogyan győzzem meg a szüleimet, hogy vegyenek több gyümölcsöt, zöldséget?

Figyelt kérdés

Elkezdtem egészségesen élni, ez a két ételcsoport az alapja az étrendemnek, de nehezen tudom kivitelezni a dolgot, mert nincs itthon elegendő étel belőlük. Nem azt akarom, hogy pluszban vegyünk az eddigiek mellé még több zöldséget és gyümölcsöt, hanem azok helyett, amiket edig ettem. Pl. felajánlottam bevásárlásnál, hogy a nekem szánt ivójoghurt helyett inkább vegyünk ugyanannyi értékben mandarint, de anya erre mérges lett.

Miért nem támogat az egészséges életmódban vajon? Kb. 20 kg felesleg van rajtam, de nem is csak emiatt csinálom, hanem az egészségemért is.

2014. nov. 5. 08:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Uristen ezek aztan a válaszok :D a sok tudós hahahaha :D gondolom vegan életmódot kezdenel..nem?
2014. nov. 6. 19:53
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tanácsokat, hatott a beszédem, és most is van itthon vagy 3 kg gyümölcs. :)

Az elsődleges célom a vegetáriánus étrend, valamint a tejtermékek minimalizálása.

2014. nov. 7. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!