Vegetáriánusok hogyan táplálkoztok?
1. Májkrémet, tojást fogyasztotok?
2. Mióta, és miért vagytok azok?
3. Mivel pótoljátok a fehérjét?
Előre is köszi, és mindenkinek megy a zöld pacsi. Már aki nem bunkón válaszol, persze.
MÁJKRÉMET????????????????????????? TESSÉK???
Neked mi bajod?:D
Lakto-ovo vegetáriánus vagyok 13 éve, tojást fogyasztok. Azért vagyok vegetáriánus, mert sosem szerettem igazán a húst, gyerekkoromban tömték belém. Mindemellett környezetettudatos életet élek, preferálom a helyi és bio termékeket, kerülöm a bőr, szőrme árukat, az állatokon tesztelt kozmetikumokat és tisztálkodási szereket, szelektíven gyűjtöm a hulladékot és így tovább és így tovább. Meggyőződésem, hogy az állatok tömeges tenyésztése és gyilkolása bűn, és erősen káros a környezetünkre.
Tejet, sajtot, tojást helyi biogazdaságoktól veszünk, ahol tényleg jól bánnak az állatokkal és nem a húsukért tartják őket.
A fehérjét pedig nem kell pótolni egy vegetáriánusnak sem, hiszen a tejtermékek és tojás egyben tartalmazzák az összes esszenciális aminosavat, így teljes értékű fehérjék. Akiknek komplettálásra van szükségük (ami természetesen csupán növényi tápanyagokkal is könnyen megoldható), azok a vegánok, ők nem fogyasztanak semmi állati eredetűt.
A májkrémet írd már le honnan szedted :D Beszarok a röhögéstől :D
Ennyire én nem röhögnék...
Tudod, vannak akik azért vegák, mert az állatokat sajnálják, és hát a májkrém meg nem a kertben terem.
Valaki a tojást is azért nem eszi meg, mert abban egy élet fejlődhetne.
De te hány éves vagy, hogy ezt a sok hülyeséget elhiszed?:)
A tojásból amúgy nem lesz kiscsirke magától, ahhoz kakas is kell. A tojókat pedig nem tartják együtt a kakasokkal, így tárgytalan.
Nem mindegy az, hány éves vagyok? :D
Amúgy valamelyik vega még a gumicukrot sem eszi meg, mert abban zselatin van. A zselatinban meg... hát gondolom tudod, ha nem nézz utána.
Egyik vega sem eszi meg a zselatint, mert a zselatin állati porc. Nem van benne, hanem az. Aki megeszi, az nem vega...
A húst is fogyasztóknak tényleg ilyen hülye tévképzeteik vannak rólunk?
Te mirol beszelsz?? Mondom miert enne egy vega majkremet?? A maj talan fan terem, nem hal meg erte allat?
EGYETLEN EGY vega sem eszik majkremet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!