Ettetek már Avokádót? Milyen az íze, mihez hasonlít leginkább?
Persze! Rendkivul jo tapanyagforras, rengeteg vitamint, asvanyi anyagot es kcalt tartalmaz, de nagyon egeszseges, egy szupergyumolcs! Az ize semleges, abszolut nem eroteljes, leginkabb salatakba teszem vagy szendvicskremet csinalok belole, de koretnek is ettem mar. Sot, hajpakolasnak kenterbe vagja az osszes eddig hasznalt professzionalis termekemet! Fonyeremeny szamomra, telen-nyaron!
De gyumolcslet ne ebbol keszits, es magaban sem fog okozni maradando izelmenyt:)
A hármas válaszolónak. Ízlésen felesleges vitatkozni, én például nem eszem meg a paradicsomot és a paprikát, mert szerintem szörnyű íze van, de ez nem azt jelenti, hogy maga a paradicsom, vagy a paprika rossz.
Az pedig, hogy pusztán a túltermelés miatt eladnák az egyébként szinte ehetetlen avokádót azért is vicc, mert ott van például a guacamole - avokádó alapú pikáns krém - amit például Mexikóban napi szinten fogyasztanak. Nem hinném, hogy azért, hogy kínozzák magukat.
Kérdező. Nem tudnám mihez hasonlítani az ízét, az állaga nagyon puha, vajas jellegű. Próbáld ki és kiderül, hogy megszereted-e.
A hétvégén én például így csináltam. 2 avokádó (érett, puha legyen, ez nagyon fontos), 2 fej fokhagyma, mokkáskanál mustár, pici só, fél citrom leve, 2 ek. görög joghurt, fél chilipaprika. Mindez botmixerrel pürésítve. Hűtőben eláll néhány napig, pirítósra kenve verhetetlen, de mártogatósnak is nagyon jó.
Számomra leginkább a mandula ízére hasonlít, nagyon szeretem. Az állaga miatt sokaknak nem jön be.
Imádom salátába, szendvicsbe, nyersen vagy köretként. Bárhogy.
Arra kell figyelni, hogy puha, érett legyen amit megkóstolsz először, mert a kemény kiábrándítóan rossz állagú és ízű.
Én csokitortát szoktam belőle készíteni, mindenki imádja: [link]
Egyébként tök natúr íze van, nekem guacamole formájában se jött be de ízlés kérdése. Az biztos hogy nagyon egészséges.
9-es.
:) A két fej tényleg gyilkos lenne. Két gerezd. Abból a fajtából, amiből 4 gerezd ad ki egy fejet, az igazi duci, húsos, harsanós fajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!