Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Ettetek már Avokádót? Milyen...

Ettetek már Avokádót? Milyen az íze, mihez hasonlít leginkább?

Figyelt kérdés

2014. júl. 22. 10:39
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
89%

Persze! Rendkivul jo tapanyagforras, rengeteg vitamint, asvanyi anyagot es kcalt tartalmaz, de nagyon egeszseges, egy szupergyumolcs! Az ize semleges, abszolut nem eroteljes, leginkabb salatakba teszem vagy szendvicskremet csinalok belole, de koretnek is ettem mar. Sot, hajpakolasnak kenterbe vagja az osszes eddig hasznalt professzionalis termekemet! Fonyeremeny szamomra, telen-nyaron!

De gyumolcslet ne ebbol keszits, es magaban sem fog okozni maradando izelmenyt:)

2014. júl. 22. 10:48
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
LEginkább vajszerü, kis citromos mellékízzel. Nem gyümölcsként szokás fogyasztani, hanem vagy salátákba zöldségként, vagy pürésítve szendvicskrémkét illetve zöldségekhez mártogatós krémként..
2014. júl. 22. 10:49
 3/18 anonim ***** válasza:
37%
Hogy finoman fejezzem ki magam: nekem nem jött be. Ez olyan, mint sok más, amit el kell adni, mert jó hasznot hoz. Ott túltermelés van belőle, itt meg egzótikus gyümölcsnek minősítik. Mindent meg lehet enni, ami nem mérgező, de attól még nem lesz "jó" és finom.
2014. júl. 22. 10:58
 4/18 anonim ***** válasza:
91%

A hármas válaszolónak. Ízlésen felesleges vitatkozni, én például nem eszem meg a paradicsomot és a paprikát, mert szerintem szörnyű íze van, de ez nem azt jelenti, hogy maga a paradicsom, vagy a paprika rossz.

Az pedig, hogy pusztán a túltermelés miatt eladnák az egyébként szinte ehetetlen avokádót azért is vicc, mert ott van például a guacamole - avokádó alapú pikáns krém - amit például Mexikóban napi szinten fogyasztanak. Nem hinném, hogy azért, hogy kínozzák magukat.

Kérdező. Nem tudnám mihez hasonlítani az ízét, az állaga nagyon puha, vajas jellegű. Próbáld ki és kiderül, hogy megszereted-e.

A hétvégén én például így csináltam. 2 avokádó (érett, puha legyen, ez nagyon fontos), 2 fej fokhagyma, mokkáskanál mustár, pici só, fél citrom leve, 2 ek. görög joghurt, fél chilipaprika. Mindez botmixerrel pürésítve. Hűtőben eláll néhány napig, pirítósra kenve verhetetlen, de mártogatósnak is nagyon jó.

2014. júl. 22. 11:27
 5/18 anonim válasza:
75%
Én nyersen ettem szendvicsbe..hát azt mondanám,hogy olyan mintha víz lenne pürésen,elég ramaty szimplán fogyasztva,de pl ha Guacamolet készítesz belőle ugy fenomenális :D
2014. júl. 22. 11:33
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Számomra leginkább a mandula ízére hasonlít, nagyon szeretem. Az állaga miatt sokaknak nem jön be.

Imádom salátába, szendvicsbe, nyersen vagy köretként. Bárhogy.

Arra kell figyelni, hogy puha, érett legyen amit megkóstolsz először, mert a kemény kiábrándítóan rossz állagú és ízű.

2014. júl. 22. 11:51
 7/18 anonim ***** válasza:
70%

Én csokitortát szoktam belőle készíteni, mindenki imádja: [link]

Egyébként tök natúr íze van, nekem guacamole formájában se jött be de ízlés kérdése. Az biztos hogy nagyon egészséges.

2014. júl. 22. 11:58
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Krémet szoktam belőle csinálni, más recepttel, mint ahogy előbb írták. A két gyerek is nagyon szereti (szerencsére).
2014. júl. 22. 13:27
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
4-es: két FEJ fokhagyma????? 2 szem avokádóhoz? Nem sok az egy kicsit? Két GEREZD nem lehet, mert az meg kevés, de ez még nekem is fura, aki a fokhagymát fokhagymával eszem, és nem ritkán csinálok guacamolét.
2014. júl. 23. 10:11
 10/18 anonim ***** válasza:
89%

9-es.

:) A két fej tényleg gyilkos lenne. Két gerezd. Abból a fajtából, amiből 4 gerezd ad ki egy fejet, az igazi duci, húsos, harsanós fajta.

2014. júl. 23. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!