Hs nem eszek húst, mennyi idő, mire a temetőbe jutok emiatt?
Egyszerűen nem szeretem a húst, se párizsi, se kolbász, fúj szalonna!
És nem eszek húst 3 hónapja, csinálok magamnak tésztát, rizst, párolt, sült zöldséget, krumpli, spenót, mindent eszek ami nem húst (igen a halnak is húsa van) a szaftot se eszem meg!
És a rokonok ijedeznek, hogy "jajj megbetgszel, meg mit eszel, ha nem eszel húst? Vizet???" (náluk 7 napból 5 az hús!
És riogatnak, hogy hiány betegség, meg fejlődő szervezet... (arról nem lekestem már? :D)
Szóval már várom, hogy a mentő vigyen be az intenzívre sul, "súlyos hús hiány" miatt!
Mennyi időt tippeltek mire a kórházba, vagy egyből a temetőbe jutok mert a szervezetem nem kap finom csirke húsit, kolbászt, szalonnát, hatfilét, felvágottat?
19f
#11: Az állati fehérjéket csak állatból lehet bevinni, ez jól meg aszondta.
Ezzel arra próbáltam célozni, hogy a kiegyensúlyozott fehérjebevitelhez szükség van bizonyos mennyiségű állati fehérjére is.
Látom valakinek nincs humorérzéke, és törölte a válaszaimat. :)
Nem, semmi bajod nem lesz, ha vega vagy, mint ahogy a több százmillió indiainak sem.
<< kajáról mondjuk nem volt szó >>
Még ez a szerencse, mert akkor meg az orvos nem hitte volna többé el, hogy a vizsgálati eredmények nem valami tévedés folytán ilyen jók. Nyilván összekeverte a leleteket valaki olyanéval, aki "eszik rendesen" :D
Egyébként egy ide vágó kérdésszál, - és különösen az 5-ös választ ajánlom mindenki figyelmébe.
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__taplalkozas__5797180..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!