Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Egy hete nem eszem húst, mert...

Egy hete nem eszem húst, mert nem kívánom. A zoldsegek viszont nagyon puffasztanak. Mit egyek?

Figyelt kérdés
Egy pár napig sajtkrémes kenyéren éltem aztán elkezdtem salátákat enni és moat nagyim csinált ilyen karfiol alapú rakott zöldséget cukkinivel gombával tejföllel tojással. Eléggé felpuffasztott meg kicsit ment is a hasam most is mégis ezt eszem mert nincs nagyon más húsmentes főtt kaja itthon. Mit egyek hozzá higy ne okozzon problémákat? Kenyeret esetleg? Vagy mit lehet?

2014. jan. 27. 19:36
 1/9 Fingkirály ***** válasza:
100%
ne csodálkozz, hogy puffadsz, ha nagyid megfőzte neked az Ultimate Fingmenüt (karfiol, cukkini, tojás, esetleg egy kis babbal nem turbózta még fel?) :))))
2014. jan. 27. 20:02
 2/9 anonim ***** válasza:
11%

egyél zsíroskenyeret, abban nincs hús!

omg

2014. jan. 28. 00:42
 3/9 A kérdező kommentje:
Kossz inkabb kihagynam a zsiroskenyeret..... igen en is rajottem h azok a zoldsegek puffasztanak, de milyen husmentes etelek nem ppuffasztanK?
2014. jan. 28. 15:06
 4/9 anonim ***** válasza:
19%
egyél fűrészport faforgáccsal
2014. jan. 28. 22:52
 5/9 anonim ***** válasza:
35%
port
2014. jan. 29. 12:57
 6/9 anonim ***** válasza:
73%
Ha eddig kevesebb zöldséget, gyümölcsöt ettél, akkor a puffadás természetes. Több rostot viszel be, ami egészséges, viszont az emésztőrendszerednek szokatlan. A puffadás általában 1-2 hét után elmúlik, ne aggódj.
2014. jan. 29. 16:49
 7/9 anonim ***** válasza:
69%

Répa, krumpli, édesburgonya, paprika, paradicsom, tökfélék, padlizsán, uborka, gomba, rizs, tészták, (hüvelyesek, brokkoli, karfiol puffaszt), kukorica. Gyümölcsök. Péksütemények, kenyerek. Szójatermékek. Tejtermékek, joghurt, sajtok. Végeláthatatlan a hús nélküli kaják sora. Egyszerűen bemész egy szupermarketbe és a húspultot kihagyva bevásárolsz.

Kedves többiek, akik szerint nem lehet hús nélkül étkezni, csodálkoznátok mennyi minden készíthető hús nélkül úgy, hogy hiányérzeted sem lesz!

2014. jan. 29. 20:00
 8/9 anonim ***** válasza:
54%

Rengetegféle zöldség van és nem mind puffaszt egyformán... Erről már írtak.

A kérdést annyira nem értem, kismillió étel van és csak egy részükben van hús, de még a zöldséget is kiveheted, akkor is sok marad (bár a zöldségek mellőzését nem javaslom).

Nem sorolom fel az összeset, csak bedobom a kedvenc alapanyagaimat a zöldségeken kívül: tojás, olajos mag. Csak ezekből eléggé sokféle ételt össze lehet hozni, nálam a kenyér, a süti, a magkása, a lepény is ilyen... De érdekesebb dolgok is kijönnek belőlük, amiket kenyérre vagy palacsintába vagy kávéba teszek :D S ez csak a tojás és az olajos mag, rengeteg nem hús, nem állati zsír alapanyag van...

2014. jan. 30. 23:47
 9/9 anonim ***** válasza:

hatosnak igaza van, nem értem, miért pontozták le...

azért puffadsz, mert nem vagy hozzászokva még.

2014. febr. 13. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!