1/6 anonim válasza:
Ilyen nevű személyekre gondolsz? Csak mert nagybetűvel írtad.
3/6 A kérdező kommentje:
Egyes válaszoló, én ételre gondoltam, nem emberre !!!
2013. dec. 19. 19:50
4/6 anonim válasza:
Bármilyen zöldségből (nemcsak saláta-félékből) vagy gyümölcsből készíthetsz salátát. Felaprítod, megszórod fűszerekkel (a gyümölcsöt cukorral vagy mézzel), tehetsz rá öntetet (balzsamecet, olaj, citromlé stb.), pirított kenyérkockát, hagymát, sajtot stb. Fantaziád szerint variálhatod.
5/6 anonim válasza:
Minden lehet saláta elvileg.Azért én maradok a zöldeknél,esetleg gyümölcs,de minden nyersen.Mini só,mini olaj,vagy az sem.Minél egyszerűbben.
6/6 Yingtáó válasza:
Rengeteg van, beírod google eresőbe saláta receptek és kidob 1 milliót. Amiket én szeretek: cézár, tésztasaláták rengeteg változata van, majonézes saláták szintén rengeteg változata van ( kukoriva, burgonya, tojás, sajt, francia,mexikói, tabáni, oroszhús), virslisaláta van ecetes és van majonézes változat. Burgonyából is van ecetes. MIRE GONDOLSZ? Savanyúságok vagy egytál étel salik, vagy saláta típusok? Máskor bővebben fejtsd ki a kérdést! Görög saláta, Waldorf sali ezek is finomak. a Holstein szelethez kiválóan illika paradicsom saláta, vannak gyümölcssalik is. Vayg pl.szilvszterkor hagymás lencsesaláta. Tonhal saláta többféleképpen variálható, zöldésvariáció függő. Cukkini sali,d eitt egy link: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!