Aki vegetáriánus volt miért tért vissza a régi húsevő étrendhez?
Figyelt kérdés
Több olyan hozzászólást olvastam itt, mint például: " Én két évig vegetáriánus voltam..sajnos ma már nem vagyok az, de akkor több energiám volt, jobban is éreztem magam mint most." Van itt olyan , aki felhagyott a vegetáriánus életmóddal, annak ellenére ,hogy jól érezte magát, sőt jobban, mint most vagy előtte? Miért? Olyan furcsa volt ezt olvasni ,hogy bevált nekik, de valamiért visszatértek. Én most tervezgetem ,hogy végleg kiiktatom a húst az étrendemből ( szerencsére amúgy sem vagyok nagy húsevő. Kizárólag csirkét ettem kb havonta kétszer-háromszor ) valamint szépen lassan a tejterméktől és a tojástól is szeretnék megválni. A hús nem is izgat, de a tejtermékek és a tojás sokszor került a napi étrendembe önmagában vagy alapanyagként. Először arra gondoltam ,hogy a lakto-ovo vegetáriánus étrend lesz nekem a megfelelő, de mivel az ipari hús-tej és tojástermelés miatti szörnyű körülmények szeretnék váltani, így gondolkozom a teljes elhagyáson. Max. ismerős néniktől veszek majd tojást.2013. okt. 28. 08:49
11/13 anonim válasza:
Na errol beszeltem, mint a 10-es:) Kuldetestudat. Az egesz vegetarianus 6evem alatt ezt utaltam a legjobban, amikor vmi kuldetestudatos husevovel hozott ossze a sors. Nem lehetett ugy kajalni, hogy ne kellett vegighallgatni vmi eszement marhasagot a huseves nagyszerusegerol es magasabbrendusegerol. Foleg a világeletukben mindig is husevok nyomtak az altudomany sodert. Majd elmulik.:)
12/13 anonim válasza:
Sajnos a szervezetem a rengeteg, különféle zöldség, gyümölcs , tofu ellenére teljesen legyengült. A vasam a felére csökkent, az immunrendszerem legyengült, allergiám az asztmáig erősödött, mindez a vas miatt. Fájt a fejem és szédültem, vérszegény lettem. Sanjos nem jártam utána és a jelenlegi anyagi körülmények bem teszik lehetővé, hogy napi 6 tonna vörösáfonyát egyek, búzafűlével és céklával, ha értitek, mire gondolok sajnos...
Nagyon szégyenlem, de az egészségem miatt nem folytathattam tovább...de továbbra is kitartok az állatvédelem mellett, az ipari mészárlás ellen, a szörnyű tartái körülmények ellen!
Nagyon tisztelem azt, akinek a szervezete ilyen erős és tudja anyagiakkal finanszírozni, nagyon szerencsések! :(
13/13 anonim válasza:
17 éves koromtól lettem az 4 évig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!