Vega krónikus vashiánnyal, mit tanácsoltok?
Figyelt kérdés
Vegetáriánus vagyok és semmilyen állati származékot sem eszek. Nemrég szültem, és azóta krónikus vashiányom van. Most felírtak gyógyszert, de érdekelne, hogy miket egyek , hogy valamilyen szinten helyrerázzam magam? ( a doki javasolta, hogy pisztáciát, diót, mákot, spenótot ) Egyéb ötletek, tapasztalatok? Húsevők rosszindulatú véleményére köszönöm nem vagyok kíváncsi! Előre is köszönöm a segítségeteket!2013. szept. 5. 13:38
11/12 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat! Kedves "utolsó" Neked külön köszönet ezért a videóért! Annyira aranyos ez a Hölgy :) És milyen jól beszél..." a kólát nem félünk meginni..." Mondjuk én speciel nem iszok, de igaza van. Pont ma reggel ittam csalánteát :)
2013. szept. 21. 14:41
12/12 anonim válasza:
Évek óta vashiányos voltam, 2 hónapnyi húsmentes élet után mentem vérvételre, és láss csodát, jó lett a vas értékem :) én Vas pezsgőtablettát szoktam inni minden nap, ebbe van B3, B6, B12 vitamin és folsav is, nálam bevált, próbáld ki Te is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!