Vegaság miatt pattanások (kevés), gyengeség, érzelmileg könnyebben sérthetőség kialakulhat?
Figyelt kérdés
Csak húst és halat nem eszek két három hete, azóüta ezt tapasztalom, származékokat ugyanúgy, többet is fogyasztok, néha szója fasírtot.2013. aug. 26. 19:00
11/15 anonim válasza:
Szóját enni nem kötelező, én sem eszem soha, pedig vegán vagyok.
12/15 gungasam válasza:
Ha csak húst és halat nem fogyasztasz akkor még bepróbálkozhatsz más jó magas protein tartalmú kajákkal mint csiga, kagyló, sáska félék, és bogarak...Ezek mind roppant egészséges ételek csak agyon kell ütni, hogy ne mozogjon mikor a szádban van...
13/15 gungasam válasza:
Valószínűleg sokal olcsóbbak mint a bulgur és könnyebben hozzáférhetőek.
14/15 A kérdező kommentje:
köszi, próbálom. :D
2013. szept. 17. 21:06
15/15 jonathanka válasza:
A szója nagyon egészséges 15 éve nem eszek húst születésem ota és soha sem ettem és semmi bajom! Tofu,szója ilyeneket eszek meg tojást sajtot is tejet is de hust még soha nem edtem nincs semmi vitaminhiányom és semmi bajom teljesen jól megvagyok nagyon sokat sportolok és semmi erönléti problémám sincs! A másik ,hogy a növérem 30 éve nem eszik húst neki sincs semmi baja! Szóval a vegaság semmi rosszat nem tehet! Maximum ,ha hirtelen probálsz vega lenni akkor lehetnek problémák !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!