Vegaság miatt pattanások (kevés), gyengeség, érzelmileg könnyebben sérthetőség kialakulhat?
Maximum tisztul a szervezeted a sok ipari húsból beszedett függőségkeltő anyagtól (ugyanaz a helyzet, mint a kóla esetén).
Az első válaszolóval meg ne törődj, én eszem húst, de kiröhögöm az ilyen majmokat mint ő. Minden vegás kérdésre rárepül a húsfüggő-szójás marhaságával (ami szerinte minden vega egyetlen eledele, miközben mindenki kerüli már).
4.vagyok. Szerintem sem jobb a bio. Nekunk szolonk van, bort keszitunk, es a permetezes kikerulhetetlen,egyebkent megrohad es megposhad a szolo. Es ez szerintem minden gyumolcsnel igy van. Inkabb eszem permetezett mint rohadt,poshadt gyumolcsot.
Egyebkent ha hust nem is eszel, tojast,turot,sajtot,gombat,sutotoko,krumplit,cukkinit,tehat tartalmasabb kajakat egyel,magos kenyeret, padlizsankremet,avokadokremet,bulgurt,csicseriborsot stb.,es szedj vitamint. Akkor semmi bajod nem.lesz,csak szebb lesz a borod, hajad es konnyebben mesz.wcre.
Nem hus helyett te szerencsetlen! A hus helyett szoja, tofu stb. Viszont a magos kenyer tenyleg taplalobb mint a feher kenyer. Olvass kicsit utanna,mielott leegeted magad.
A kerdezonek: Akkor jo:) keress ra receptekre bulgurbol, nagyon finomak vannak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!