Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Vegaság miatt pattanások...

Vegaság miatt pattanások (kevés), gyengeség, érzelmileg könnyebben sérthetőség kialakulhat?

Figyelt kérdés
Csak húst és halat nem eszek két három hete, azóüta ezt tapasztalom, származékokat ugyanúgy, többet is fogyasztok, néha szója fasírtot.
2013. aug. 26. 19:00
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
14%
Lehet. A szervezetnek húsra is szüksége van. A szója nem pótolja, és rákkeltő is. Csak ezt a vegák nem akarják tudomásul venni.
2013. aug. 26. 19:29
 2/15 anonim ***** válasza:
Én inkább pszichoszomatikus tüneteknek tippelném ezeket, vagy véletlen egybeesésnek. A származékok alatt mit értesz?
2013. aug. 26. 19:38
 3/15 anonim ***** válasza:
89%

Maximum tisztul a szervezeted a sok ipari húsból beszedett függőségkeltő anyagtól (ugyanaz a helyzet, mint a kóla esetén).

Az első válaszolóval meg ne törődj, én eszem húst, de kiröhögöm az ilyen majmokat mint ő. Minden vegás kérdésre rárepül a húsfüggő-szójás marhaságával (ami szerinte minden vega egyetlen eledele, miközben mindenki kerüli már).

2013. aug. 26. 20:03
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Ezek inkabb lelki problemak,biztos.tortent valami mostanaban ami ezt okozza nalad. A vegasag nem artalmas egyatalan. Bar hivatalosan nem vagyok vega,evek ota nem.eszem.hust,szimplan mert nem azt kivanom. Arra viszont figyelj,nehogy vitaminhiany vagy hasonlok lepjenek fel.
2013. aug. 26. 20:43
 5/15 A kérdező kommentje:
3.: de ha nöényeket eszem, szóját, meg tofut is, vagy akármit, abban meg növényvédő szerek vanna, a bio pedig drágább, és nem hiszem, hogy abban kevesebb lenne... ez patthelyzet akkor?
2013. aug. 26. 20:57
 6/15 anonim ***** válasza:

4.vagyok. Szerintem sem jobb a bio. Nekunk szolonk van, bort keszitunk, es a permetezes kikerulhetetlen,egyebkent megrohad es megposhad a szolo. Es ez szerintem minden gyumolcsnel igy van. Inkabb eszem permetezett mint rohadt,poshadt gyumolcsot.

Egyebkent ha hust nem is eszel, tojast,turot,sajtot,gombat,sutotoko,krumplit,cukkinit,tehat tartalmasabb kajakat egyel,magos kenyeret, padlizsankremet,avokadokremet,bulgurt,csicseriborsot stb.,es szedj vitamint. Akkor semmi bajod nem.lesz,csak szebb lesz a borod, hajad es konnyebben mesz.wcre.

2013. aug. 26. 21:58
 7/15 A kérdező kommentje:
a bulgur nem tudom mi, azon kívül mindent eszem amit írtál :)
2013. aug. 26. 22:06
 8/15 anonim ***** válasza:
0%
Lol már magvas kenyeret hús helyett. xD Magvas kenyérben biztos megvannak a fontos aminosavak. :D
2013. aug. 27. 00:29
 9/15 anonim ***** válasza:
94%

Nem hus helyett te szerencsetlen! A hus helyett szoja, tofu stb. Viszont a magos kenyer tenyleg taplalobb mint a feher kenyer. Olvass kicsit utanna,mielott leegeted magad.

A kerdezonek: Akkor jo:) keress ra receptekre bulgurbol, nagyon finomak vannak:)

2013. aug. 27. 09:28
 10/15 anonim ***** válasza:
7%
Hús helyett szója?? Gratulálok! A világ megérett a pusztulásra... Egy kicsit olvass már utána a szójának jobban. :))
2013. aug. 27. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!