Barátnőm vega. Aggódom miatta. Van rá okom?
Vegetáriánus ,és nem Vegán,ezt leszögezem...tehát tojást,tejet stb megeszi,de halat nem...azért csinűlja,mert szereti az állatokat.
Ugyanakkor olyan tüneteket produkál,ami nekem nem tetszetős...hangoztatja,hogy fáj a hasa ,ráadásul enni se tud.Ha elkezd enni,utána hányingere van...fél almánál többet alig tud enni 4 óra alatt...ritkán látom ,hogy jó sokat eszik,hiába unszolom,hogy tömje meg a bendőjét.
Szóval alapkérdés: Vannak veszélyei annak,hogy az ember csak zöldségen/gyümölcsön és tejtermékeken él?
Nincs rá okod.
Tapasztalatból mondom, két vegára és egy húskerülőre főzők.
Én, a vércse!
1.vagyok
a vegaság önmagában nem gond.de az evéshiány,hasfájás,hányinger stb...nem biztató jelek.
Kísérletek is bizonyították, hogy a legegészségesebb az az ún. "minden evés", az emberi faj erre lett "kitalálva" ahogy a fogaink is mutatják, gumós fogai a mindenevőknek vannak. Szüksége van a szervezetnek a húsra, nem könnyű pótolni mással, vagy legalábbis nagyon kell rá figyelni. Én is szeretem az állatokat, de azok is meg eszik egymást, ez a tápláléklánc..
Barátnőd most tért át erre vagy már régóta így él?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!