Aggodom a barátnőm miadt vajon mi lehet vele? (Ha Sellyeiek is irnak jó lesz)
Figyelt kérdés
A csajomnak az igazi vagy a mostoha anyja 6 napja lépet be az iwiwjére.az előző kérdésemet tőrőlték sajnos.
én 16 vagyok ő 12
2010. dec. 31. 22:11
1/13 anonim válasza:
Nem nagyon értelek.
Eltünt a lány, vagy mi a baj vele?
2/13 A kérdező kommentje:
Nem tünt el a barátnőm csak nem jelentkezet msn-nen 2-3 hónapja a nővére 10 napja nem jött fel.Csak azt tudom hol lakik utca megye város hely
2010. dec. 31. 22:13
3/13 A kérdező kommentje:
Aggodom értem nem tudom mi lehet vele, mert msn-nen 2-3hónapja nem jött fel kutyavilágra se az anyukája msn cimére sem. A nővérével december 22.-óta nem beszéltem vele csak kis rövid idejig.Irtam msn-nen myvipen de semmi hir élet jel.
2010. dec. 31. 22:49
4/13 anonim válasza:
Szerintem ha nagyon akart volna, akkor megkeresett volna. Inkább keress más barátnőt szerintem. De miért törölték az előző kérdésedet?
5/13 A kérdező kommentje:
volt 20 válaszolo vagy 12 vagy mennyi és moderátorok szabálysértőnek tarották tőrőlték beszélek Lindával megbeszélem vele hogy biztosra mennyek
2011. jan. 1. 10:45
6/13 anonim válasza:
Érdekes egyébként, ahogy minősítik a kérdéseket. Az ilyet törlik, de a 40 buékos kérdés meg ott virít, amiknek semmi értelmük...
Majd írd meg, hogy mire jutottál a leányzóval.
7/13 A kérdező kommentje:
több kérdésemet tőrőlték sok hasznos válasz volt egyik váalszolo bejelentette moderálták.ezen újra ki irtam ez kérdés lett végül megtartva van olyan amelyikre nem válaszolnak csak kevsen kiemelés után előtt is. 6 óra az út Én Martin vagyok 16 éves fiú Zircen lakom itt helbye járok szaközép iskolába a barátnőmet Lindának hivják ő Sellye-n baranyamegyében lakik. Ő volt hogy júliusba vagy mikor volt fent és szeptemberben megjelent és beteg azt mondta. oroszlán meg én is a csillagjegyünk. Amikro kérdeztem a nővérét a Krisztit hogy mi van hóviharkor csajo magodot nővérével együtt én is értük. barátnőm 12 éves Pécstől 50 kilométer. Én a barátnőm ahol lakik van 1 erős középsuli oda akrok menni bejárosnak hogy csjaoméknál aludjak. ne keljen koleszos lennem.
2011. jan. 1. 11:21
8/13 A kérdező kommentje:
persze megirom amint Linda vagy nővére msn-re myvipre iwiwre feljönnek remélem. Aggodom félek hogy bajba került s nem vagyok mellete hiányzik
2011. jan. 1. 17:54
9/13 anonim válasza:
de édes már xD odakarsz költözni egy 12éves lányhoz?xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!