Szerintetek ez hizlal?
Figyelt kérdés
Azt gondoltam,hogy pár szelet alma karikát megsütök egy kis vajban és megszórom fahéjjal.Szerintetek ettől lehet hizni,vagy nem?2013. máj. 14. 08:28
1/6 anonim válasza:
Attól függ mennyit szeretnél belőle enni. Ha azt mondjuk, hogy nem hízol tőle, akkor valószínű többet fogsz belőle enni- akkor meg ugyan ott vagy mintha valami "hizlalót" ennél. Egyből az a kísérlet jutott eszembe, amikor az emberek csak azért is többet esznek a light-ból, mert hogy az "light", és hogy attól nem híznak. Ez tévedés, a lighttól is lehet hízni, ha többet eszik belőle az ember. Na mindegy, ha mértékletes vagy, akkor nem lesz gond.
2/6 A kérdező kommentje:
Csak próba ként gondoltam,de természetesen nem jóllakni akarok vele.Csak édesség helyett.
2013. máj. 14. 08:38
3/6 anonim válasza:
Amúgy nem rossz ötlet, finomnak hangzik, csak tényleg keveset.
/Első voltam./
4/6 ivilicious válasza:
szerintem nem gáz. az alma csak gyümölcs,a fahéj meg kicsit zsírbontó hatású,a kis vaj nem gáz. bár attól függ,h teavajról vagy növényivajról beszélünk.
5/6 anonim válasza:
Nekem nem hangzott meggyőzően, vajban almát sütni? Akkor már miért nem teszed be az almát sütőbe, héjastul, a közepéről a magházat kivágod, fahéjat szórsz rá és megsütöd. Akkor még vaj sincs benne. De én szoktam csak lereszelni az almát, fahéjat szórok rá és 1 ek. lenmagot keverek bele (meg teszek bele egy pici mézet, mert jó emésztést segítő ez a kombó) és úgy szoktam enni.
6/6 anonim válasza:
Ha nem ezzel tömöd magad tele, akkor nem hizlaló! :)
Finom lesz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!