Meddig tart ez?

Figyelt kérdés
Nemrég elhatároztam, hogy áttérek a vegetáriánus életmódra. Már néhány napja nem eszem húst, és ugyan tegnap még ittam egy pohár tejet, szeretnék teljesen vegán lenni. Úgy hallottam, hogy az átváltás detoxikációs folyamatot indít be, aminek a jeleit is tapasztalom magamon. Az lenne a kérdésem, hogy ez nagyjából mennyi ideig tart, illetve tudtok-e olyan oldalt, amelyben erről írnak.

#veganizmus #detoxikáció
2012. nov. 13. 19:46
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Nem tudok erről neked sokmindent mondani, de szerintem illett volna lassabban átállni. Ha hirtelen megvonsz egy tápanyagforrást a szervezetedtől, amihez addig hozzá volt szokva, az azért kellemetlen úgy tudom. Igaz, nem vagy orvos, sőt még egészségguru se, de nekem ez tűnne logikusnak.
2012. nov. 13. 21:55
 2/15 pattyt válasza:
személy szerint nem értek egyet a teljesen vegán életmóddal... én sem fogyasztok húst, de az optimális működésemhez okvetlenül hozzátartoznak a tejtermékek. mivel én már picikoromban erre az étrendre álltam rá nincsenek efféle tapasztalataim, de ha már hozzászoktattad a szervezeted ahhoz, hogy húst kap, szerintem nem ártana egyeztetned egy szakemberrel a teljes váltás előtt :) egyébként sok sikert :)
2012. nov. 24. 21:48
 3/15 anonim ***** válasza:
én természetgyógyász vagyok, reikis is és vegetáriánus. tisztánlátó a mesterem és hidd el a legoptimálisabb étkezés az az ha az ember csak a húst hagyja el, bármi más ehető. csak azt nem szabad enni amiért gyilkolni kell. vagyis zsír és hús, a tej egy fontos dolog ahogy a tojás is, és mielőtt elkeditek hogy az is élet, az csak egy petesejt és ha nincs kakas akkor sosem lenne csibe... a kérdésedre válaszolva: igyál rengeteg vizet, min a dupláját annak amit előtte, mert ez segíti a kiválasztást, én azt tudom mondani hogy kb 3 hónap mire a szervezeted átáll, és már élvezni fogod az új életformádat, kevesebb alvás is elég lesz, nem leszel fáradt stb
2012. nov. 25. 19:42
 4/15 anonim válasza:
24%
Őszintén, nem akarom senki meggyőződését megsérteni, de tudományosan nézve kell a hús is a szervezetnek, mert olyan anyagok is vannak benne, ami semmi másban nincs. Szerintem elég eldivatosított dolog ez a vegaélet. De ez csak magánvélemény. Nincs az a pénz amiért vega lennék. Átlagos testalkatú vagyok amugy.
2012. nov. 25. 22:26
 5/15 anonim ***** válasza:
Nekem 3 hétig tartott az átállás de a döntés csak egy pillanat volt.Életem egyik legjobb döntése !15 évvel ezelőtt :-)
2012. nov. 25. 23:16
 6/15 anonim ***** válasza:
73%
4-nek: őszintén tényleg nem vitatkozni akarok, csak már a táplálkozástudomány bebizonyította, hogy azok az aminosavak amik tényleg csak a húsban vannak, bizonyos gabonák bizonyos zöldségekkel együtt fogyasztva a szervezetbe kerülve ugyanazokat az aminosavakat állítja elő, én sem veszélyeztetném a gyerekemet, de ő sem eszik hús születése óta, orvos védőnő tudja és folyton figyelik vért is vettek tőle semmi baja még csak vashiány sincs és hihetetlen stramm kis csak nem beteges stb
2012. nov. 26. 12:03
 7/15 anonim ***** válasza:
19%

Persze, hogy bebizonyította, mint ahogy azt is, hogy az ember tud savat nyelni, ha gondolod azt is próbáld ki a gyerekeden!

Azért egy ilyen állítást megtoldatnál egy linkkel, amit remélhetőleg nem valami elfogult kecske-mentalitású emberke írt...

2012. nov. 26. 12:32
 8/15 anonim ***** válasza:
51%
négyes, már nagyon régen és sokszor bebizonyították, hogy nem kell hús.
2013. jan. 13. 16:36
 9/15 anonim ***** válasza:
31%
Viszont pótolni kell a húsban lévő dolgokat, nem szabad eszetlenül csak zöldséget legelni. Azt is bebizonyították, hogy a húsnélküli életmód következménye,3 generációval arrébb már szellemi fogyatékkal párosul...tehát, csak ésszel!
2013. máj. 14. 17:43
 10/15 anonim ***** válasza:
Utolsó, ezt az ökörséget.ezek szerint India lakosságának jó része fogyatékos...
2013. máj. 14. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!