Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Vegetáriánusok! Ti hol szoktat...

Vegetáriánusok! Ti hol szoktatok enni Pesten, ha nincs kedvetek/időtök otthon főzőcskézni?

Figyelt kérdés
Étterem, gyorsétterem stb.
2012. aug. 26. 20:53
 1/6 anonim ***** válasza:

Govinda étterem? Kedvencem.

Hallottam még a Napfényes étteremről, de az sokkal drágább.

2012. aug. 26. 22:36
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem vagyok vega, de 10 étteremből 9-ben kiüti a szememet az étlapon a *VEGETÁRIÁNUS ÉTELEK* felirat. Szóval nagyjából bárhova mehetsz, már mindenhol gondolnak rátok. Igaz láttam, hogy 1-2 helyen kimerül rántott sajtban a menü lista, de azért a legtöbb helyen változatos ételek vannak, amiket még én is elfogyasztanék, hiába vagyok húsevő ragadozó. :)
2012. aug. 27. 02:43
 3/6 anonim ***** válasza:
bármelyik törökben lehet falafel tálat enni. kínaiban van szerzetesek eledele és tofu zöldségekkel. és van néhány vega étterem is.
2012. aug. 27. 16:42
 4/6 A kérdező kommentje:
kööszönöm mindenkinek:)) govinda tényleg jó, ismerem. ráadásul az az egyetem és a koli közelében van. még a bombay expressz nagyon jó, bár az indiai, de van sok finom húsmentes finomság.
2012. aug. 27. 19:50
 5/6 anonim válasza:
Én a Vapianoban :)
2012. szept. 5. 21:45
 6/6 anonim válasza:
Én olyankor rendelni szoktam a Vega futártól
2013. jan. 17. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!