Mire jó a szőlőmag és a tökmag étolaj, mi a pláne benne?
Figyelt kérdés
Majdnem minden műsorban ez van, de én nem ismerek élő embert aki ilyet használna, meg se lehet fizetni 5000 1 liter.
Akkor meg minek gyártják ha senki se veszi? Valami habiszti?
2012. júl. 5. 21:22
1/5 anonim válasza:
A szőlőmag jó a visszeres láb kezelésére ill. megelőzésére. Sajnos a többit nem tudom.
2/5 anonim válasza:
A tökmag nagyon jó vitaminforrás és élettanilag nagyon értékes.
3/5 A kérdező kommentje:
Tehát ezek az olajok tulajdonképpen gyógynövények?
2012. júl. 5. 21:44
4/5 anonim válasza:
Nagyon egészségesek, de az tény, hogy borzalmasan drága. De ezen ne csodálkozz, az előállításuk miatt van. Azt azért nem mondanám, hogy senki nem veszi, csak egy átlagos háztartás hétköznapi főzésébe nem fér bele. (Én sem kóstoltam még egyiket sem, nem azért írom.)
5/5 anonim válasza:
A szőlőmag még allergia ellen is jó. Én egy darabog ittam a belőle készült teát, és bevált. Szénanáthám van virágzó füvekre, és simán kimehettem a legnagyobb virágzásban is, semmi bajom nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!