Mi a véleményed a cikk írójáról?
2 vagyok. Nekem van vega ismerősöm aki képes szemrebbenés nélkül végignézni h betömöm a hamburgert. Egyszer nem hallottam 1 rossz szót sem tőle. Jah és én sem mondnom neki soha h ugyan egyen már húst. Ha mind ilyen lenne és nem próbálná rátukmálni a nézetét másokra, akkor már egy nézeteltéréssel kevesebb lenne a világban.
Am olvasgattam még a cikket meg a kommenteket (másik oldal amihez van link): Nevetséges ez az ember és úgy látom mindenki ezen a nézeten van.
Ez a kedvenc hozzászólásom a cikk írójától :) :
"mindenevő nem létezik.
a fajokat egyetlen feladatra specializálódva tervezték meg.
az emberszabásúakat a nyers növények fogyasztására"
Ahogy olvasom egyre szánalmasabb. Képtelen beletörődni h nincs igaza. A feltett kérdésekre vagy nem is válaszol v hülyeséget. Ami nem tetszik neki azt figyelmen kívül hagyja. Érvelni képtelen. Jah és mindenki aki nem ért vele egyet az ostoba.
A legviccesebb (most nem keresem vissza) amikor azzal jönnek h az ősember is evett húst v mi a francért rajzolta volna a vadászatot le. És erre mit mond a mi nagy okosunk h mert az iskolába megy az agymosás... stb. Na hallod és biztos a tanárnéni ment ki a barlangba firkálgani kicsit XD XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!