Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Mi a véleményed a cikk írójáról?

Mi a véleményed a cikk írójáról?

Figyelt kérdés
Vegetáriánusok és mindenevők kulturált válaszát várom!
2012. máj. 21. 19:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Megtudhatnánk milyen cikkről van szó?
2012. máj. 21. 19:11
 2/11 A kérdező kommentje:

[link]

Bocsánat!

2012. máj. 21. 19:21
 3/11 anonim ***** válasza:
Az ember nem húsevő vagy növényevő hanem mindenevő uh már az összehasonlítási alap is rossz. A többit meg végig sem olvasom mert (már bocsánat) de biztos csak csupa vega maszlag ami alá ássa azt aki húst eszik. Dédimamám evett húst és nem foglalkozott azzal sem mi az egészséges és mégis 90 múlt mikor elhunyt. Jah és aki szereti a húst annak hiába is mondanak bármit, enni fogja. Félreértés ne essék, nincs bajom a vegákkal csak ne akarjanak megtéríteni meg ne gyilkosozzanak le..... stb
2012. máj. 21. 19:34
 4/11 A kérdező kommentje:
Egyetértek, kedves második. Én is mindig gyilkos meg dögevő vagyok néhány ember szemében.
2012. máj. 21. 19:53
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

2 vagyok. Nekem van vega ismerősöm aki képes szemrebbenés nélkül végignézni h betömöm a hamburgert. Egyszer nem hallottam 1 rossz szót sem tőle. Jah és én sem mondnom neki soha h ugyan egyen már húst. Ha mind ilyen lenne és nem próbálná rátukmálni a nézetét másokra, akkor már egy nézeteltéréssel kevesebb lenne a világban.

Am olvasgattam még a cikket meg a kommenteket (másik oldal amihez van link): Nevetséges ez az ember és úgy látom mindenki ezen a nézeten van.

2012. máj. 21. 19:58
 6/11 A kérdező kommentje:
Elkezdtem a többi cikkébe is belenézni, és be kell valljam, reménytelenül csőlátó. Nem csak a vegetarianizmus témában, hanem nagyon sok más dologban is. Ő az a fajta ember, aki hiányzott az iskolából, amikor valami olyasmit tanítottak, amit egyébként mindenki tud.
2012. máj. 21. 20:07
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
XD Na igen. Nem bírom a csőlátó embereket. Az ilyennek aztán hiába magyarázod h hány oldala lehet egy dolognak (vegaság, abortusz, egészséges étkezés..... stb) úgy sem értik meg mert csak az a jó amit ők mondanak, hisznek
2012. máj. 21. 20:10
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez a kedvenc hozzászólásom a cikk írójától :) :

"mindenevő nem létezik.

a fajokat egyetlen feladatra specializálódva tervezték meg.

az emberszabásúakat a nyers növények fogyasztására"

2012. máj. 21. 21:14
 9/11 anonim ***** válasza:
56%

Ahogy olvasom egyre szánalmasabb. Képtelen beletörődni h nincs igaza. A feltett kérdésekre vagy nem is válaszol v hülyeséget. Ami nem tetszik neki azt figyelmen kívül hagyja. Érvelni képtelen. Jah és mindenki aki nem ért vele egyet az ostoba.

A legviccesebb (most nem keresem vissza) amikor azzal jönnek h az ősember is evett húst v mi a francért rajzolta volna a vadászatot le. És erre mit mond a mi nagy okosunk h mert az iskolába megy az agymosás... stb. Na hallod és biztos a tanárnéni ment ki a barlangba firkálgani kicsit XD XD

2012. máj. 21. 21:51
 10/11 anonim ***** válasza:
Azok után, hogy a vegetáriánus életmód bizonyítottan egészséges, nem az a kérdés, hogy milyen evők vagyunk, hanem hogy kerüljük az erőszakot vagy sem.
2012. máj. 26. 08:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!