Miért utálja sok ember a vegetáriánusokat?
Nem értem, miért nem lehet egyszerűen csak elfogadni, hogy valaki nem eszik húst? Miért kell lehülyézni?
Azt meg egyáltalán nem értem, hogy az emberek, akik nem vegák és nem tudnak semmit se a dologról el akarják hitetni, hogy ők jobban tudják, és ilyen meg olyan hiánybetegségben fogunk meghalni. Nem néztek utána, nem tudják. Akkor meg miért mondják a hülyeségeiket?
Mert még ha ártanánk valakinek vele! De őszintén, kit bántunk azzal, hogy nem esszük meg a döglött állatok tetemét?
Ha valaki tudja ezekre a választ és megosztaná velem, azt nagyon szépen megköszönném! :)
nézd, engem az sem érdekel, ha napfénnyel táplálkozol, ha jól esik, akkor hajrá
csak ne akarj meggyőzni arról, hogy én is azt tegyem
:D Te komplett elmebeteg vagy :) reménykedtem, hogy legalább halat eszel, ugyanis abban rengeteg fehérje van, de mégsem.
Akkor egyél szóját meg tojást, mint egyetlen fehérjeforrást.
Nálad úgy sem számít, hogy az embernek szüksége van állati eredetű fehérjékre, mint hal/csirke/vörös hús.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!