Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Milyen finom vega kaják vannak?

Raynie kérdése:

Milyen finom vega kaják vannak?

Figyelt kérdés
szeretem a zöldségeket és a gyümölcsöket is egyaránt és a külföldi ízeket is kedvelem:D
2011. nov. 1. 23:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

hát nekem a wokban készült zöldségegyveleg :)

alá sütök szintént a wokban krumplit(olivaolajon általában), utána mehetnek rá a keményebb zöldségek(répa pl, sárga is és fehér is mehet bele, a zeller is jó), utána a többi. Szokott bele menni nálunk ebbe az egészbe: fehérből egy kevés, sárga répa is, morzsolt kukorica, zöldborsó(ezekből nem jó ilyenkor a fagyasztott szerintem...), egy kis reszelt gyömbér, olajbogyó, paprika, paradicsom... amit el tudsz képzelni.

ízesitésként pedig szerintem kihagyhatatlan a szójaszósz! a többit pedig csak a te orrod, izvilágod és képzelőerőd határozza meg :)

amugy a falafek is nagyon fini :))))

2011. nov. 6. 20:54
 12/12 anonim válasza:
Paprikás krumpli,kálbász nélkül!
2011. nov. 9. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!