A szójavirslinek mi a receptje?
Figyelt kérdés
2011. okt. 8. 19:38
1/13 anonim válasza:
gondolom szója meg egy csomó fűszer, meg állományjavító, meg színező, meg aroma.....mint általában a szójatermékeknél
2/13 anonim válasza:
Reggelire szójavirsli, ebédre szójapörkölt, vacsorára szója nővérnek, hogy bef*stam!
3/13 A kérdező kommentje:
Nem arra gondoltam amiben tyúktoll, meg tyúkláb van ledarálva, hanem a húsmentesre. Por alakban lehet venni 1-2 bioboltban. Szójaliszt, meg fűszerek. Ennek a receptje érdekel engem.
2011. okt. 8. 21:10
4/13 dr mihalyfi györgy f válasza:
Ne egyél szóját!!!Főleg ha fiatal vagy,és sportolsz....
5/13 A kérdező kommentje:
Futni szoktam. Miért?
2011. okt. 9. 09:44
6/13 anonim válasza:
A túl sok szója tényleg nem jó... vegán és vega élemód mellet is lehet enni egészségesen, változatosan.
A virsli egyébként pont az a kaja aminek a húsos változatában is egy csomó szója van, meg emellett egy csomó ipari húshulladék van (bőr, csontok, fej, láb, belek, nyesdék). Minél apróbbra van darálva egy húskészítmény, annál undorítóbb dolgoka vannak benne.
Ennek ellenére kis mértékben nem olyan rossz a szója, csak nem szabad túlzásba vinni. nyilván szójabab van benne, pontosabban szójaliszt, fűszerek, adalékanyagok (mint minden bolti késztermékben).
7/13 dr mihalyfi györgy f válasza:
A fiatal sportolók hírtelen halálát USA-ban szójával magyarázzák...
8/13 anonim válasza:
Azért érdekelne évente hányan halnak meg a disznóhús okozta kóros elhízásban :P
9/13 anonim válasza:
Szójaizolátum, fűszerek, keményítő. Meg lehet nézni a bolti szójavirsliken. A szójaizolátumot én sem ajánlom, helyette inkább a tofut (pörköltnek, tölteléknek), de elkészítés előtt érdemes bő sós vízben azt is kifőzni 5-10 percig, hogy a mellékíze, illetve a hashajtó, amivel kicsapatják a tofut, kiázzon belőle.
10/13 anonim válasza:
Az a baj, a szójával, hogy ma a világon kapható szója 99%-a génmódosított.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!