Mivel ízesíthetem a szója granulátumot, hogy finom rakott zöldbab készüljön belőle?
Figyelt kérdés
2011. szept. 25. 12:08
11/12 anonim válasza:
Igazad van sok mindenben, amit leírtál, de úgy látom Te sem gondolsz mindenre: pl. milyen vízzel locsolják a növényeket, milyen vegyszereket használnak hozzá, és miért kell újzélandi almát vagy kínai fokhagymát behozni, és miért kell a hosszú szállításra szánt "friss" termést vegyszerrel tartósítani???
Ne tablettákkal pótold a hiányokat, ez nem természetes.
12/12 anonim válasza:
Én fokhagymás, borsos (esetleg kicsit sós) vízbe szoktam áztatni, aztán pörköltszerűen, hagymával, paprikával összesütni, úgy nagyon-nagyon finom :)
Hála az égnek továbbra is mindenki azt (t)ehet, amit akar, és nem néhány begyöpösödött régimódi alak határozza meg mindenki életmódját...
L21 (6 éve vegán)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!