Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » A vegánok miért nem esznek mézet?

A vegánok miért nem esznek mézet?

Figyelt kérdés
2011. szept. 23. 20:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
39%

Annyit azért hozzátennék, hogy az indiai konyhakultúra alapvetően vegetáriánus (nem vegán), és mint egyetlen állati eredetű táplálékforrást, a tejet nagy kultusz övezi (a tehén, mint tejet adó anya ezért szent állatuk).

Az emberi szervezet képes alkalmazkodni a húsmentes étkezéshez, a teljesen vegán étrendre én sem vennék mérget.

Mondom úgy, hogy meglehetősen ragadozó vagyok. :)

2011. szept. 25. 19:53
 12/15 anonim ***** válasza:
17%

annak üzenném, aki hosszas eszmefuttatás után azt írta, hogy a vegán tehát csak a saját ürüléküket ehetik meg: ha nem esznek semmit, akkor nem tudnak űriíteni, tehát megenni sem.

az én véleményem: a vegetáriánus értendnek van értelme, a vegán csak figyelemfelkeltés miatt jó, ugyanis az emberi szervezet igényli az állattól származó ételt.

2011. szept. 28. 19:27
 13/15 anonim ***** válasza:
59%
Mert szó szerint hányás. Ezen nincs mit ragozni.
2011. szept. 29. 22:15
 14/15 Csutak_Balazs ***** válasza:
42%

Kinek nem esik jól , az ne egye. Nekem jólesik.Tehát eszem.

A méhek tartása miatt még egyetlen fát sem vágtak ki ( na jó, kaptárt azért készítettek ) , de a vegánok hol laknak ?

Mert ha nem egy természetes eredetű barlangban , és ha nem növesztettek saját bundát a hideg ellen , akkor hiába nem esznek állati eredetű terméket.

2011. okt. 5. 20:35
 15/15 anonim ***** válasza:
79%
A vegánok nem állítják, hogy egy állat halála sem "szárad a lelkükön". Viszont lényegesen kevesebb, mint a mindenevők életmódja miatt. A vegánok megpróbálják ezt a lehető legminimálisabbra csökkenteni. Nem értem miért zavar ez másokat? Nem ártanak vele senkinek. Sőt.
2011. dec. 9. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!