A vegánok miért nem esznek mézet?
Annyit azért hozzátennék, hogy az indiai konyhakultúra alapvetően vegetáriánus (nem vegán), és mint egyetlen állati eredetű táplálékforrást, a tejet nagy kultusz övezi (a tehén, mint tejet adó anya ezért szent állatuk).
Az emberi szervezet képes alkalmazkodni a húsmentes étkezéshez, a teljesen vegán étrendre én sem vennék mérget.
Mondom úgy, hogy meglehetősen ragadozó vagyok. :)
annak üzenném, aki hosszas eszmefuttatás után azt írta, hogy a vegán tehát csak a saját ürüléküket ehetik meg: ha nem esznek semmit, akkor nem tudnak űriíteni, tehát megenni sem.
az én véleményem: a vegetáriánus értendnek van értelme, a vegán csak figyelemfelkeltés miatt jó, ugyanis az emberi szervezet igényli az állattól származó ételt.
Kinek nem esik jól , az ne egye. Nekem jólesik.Tehát eszem.
A méhek tartása miatt még egyetlen fát sem vágtak ki ( na jó, kaptárt azért készítettek ) , de a vegánok hol laknak ?
Mert ha nem egy természetes eredetű barlangban , és ha nem növesztettek saját bundát a hideg ellen , akkor hiába nem esznek állati eredetű terméket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!