Az igaz, hogy ha csak növényekkel táplálkozok, akkor rugalmasabbá válik a testem? Mármint jógához meg hasonlókhoz.
a tested inkább a jógától válik rugalmasabbá
csak növényi eredetűt enni nem egészséges, az embernek szüksége van olyan anyagokra amik csak a húsokban vannak és ez nehezen pótolható mással (egy tanáromat idéztem) a legjobb megoldás talán a szemi-vegetarianizmus (csak szárnyast és halat esznek)
Nos, szerintem önmagában attól nem lesz rugalmasabb a tested, esetleg könnyebben őrzi meg a rugalmasságát. A rugalmassághoz szerintem mindenképp sokat kell gyakorolni. Van persze, akinek adottság.
De az igazi jógik nem emiatt vegetáriánus, hiszen a jógák csupán egy része testi gyakorlat. (A lényeg tulajdonképpen lelki gyakorlatokról szól)
Ha még érdekel ilyesmi akkor kérdezz vagy olvass könyveket.
22:03
A szemi-vegetarianizmus NEM vegetarianizmus. Ha eszel állatot, nem vagy vega. Akik szemi-vegák, és azt mondják, hogy vegák, azok NEM azok, csak hazudnak.
15/L lakto-ovo vega
Én így tanultam (főiskolán), sok tanártól hallottam és ez a link is igazol, hogy hivatalosan a szemi vegák is vegák, de nem kell, hogy elfogadd, de ez a hivatalos...
Ezek csak megnevezések. Azt tekintjük vegának, aki nem eszik húst. (Nyelvtani értelme: az aki csak zöldséget eszik) A szemi-vegetariánus azt jelenti, hogy csak részben vegetáriánus. Ez így korrekt. Én sem tekintem őket igazi vegának, mert nem azok :)
F/18 vega
Apropó Yume: válaszolj légyszi a levelemre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!