Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért hizok ha ugyanúgy...

Miért hizok ha ugyanúgy táplálkozok, söt pár napja intenzivebben mozgok is?

Figyelt kérdés
Egy hét alatt 1kg-ot hiztam!!!!:(
2010. júl. 3. 09:15
 1/3 anonim ***** válasza:
lehet h izom jött fel. Ne a kilókat nézd, hanem a tükröt. bár 1 hét alatt nem igazán értem mit vársz :)
2010. júl. 3. 09:34
 2/3 anonim ***** válasza:
Ez lehet mérlegpontatlanság, más ruha, más napszak, víz - egy kiló nem számít. A másodiknál kezdj utánanézni.
2010. júl. 3. 10:04
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia! nagy valószínűséggel a szervezeted észlelte hogy ugyanannyi kalóriabevitelmellett több kalóriát égetsz el mint eddig és lehet ráállt raktározásra de ez csak ideiglenes és el fognak indulni lefelé a kilók, bár az sem mindegy mit takar ez a bizonyos" ugyanúgy táplálkozok".

Minden egybevetve csatlakozom az előttem szólóhoz, 1 hét

nem nagy idő+eltérő napszak víz felhalmozódás+nemírtad fiú vagy vagy lány de amennyibe lány akkor menstruáció közeli helyzetben bizony többet mutat az a frányamérleg.

Egy tipp: Ne ugrálj hetente a mérlegre az csak ront a lelkesedésen.

2010. júl. 3. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!