Jó ötletnek tartanád, hogy ha nemzetközi szinten pici egységes kódjelzés lenne a vegán és vegetáriánus termékeken?
Például egy pici pötty, benne egy sötétzöld vagy világoszöld V betű... a sötét a vegán, a világos a vega. No meg külön jelzés a gluténre, diófélékre is...
Egységesen, hogy külföldön se legyen probléma az idegen nyelvű összetevők böngészése.
Hasznos lenne nem csak az élelmiszereknél hanem az élet minden már területén, pl cipővásárláskor, vagy ha mondjuk cirkuszi előadások prospektusánál is.
"Sokan vannak, akik nem vegetáriánusok, de nem vásárolnak állatokon tesztelt terméket."
Szerintem ilyen nincs. Vagy ha van, ehhez már valami felsőbb szintű logika kell, nekem ez magas.
Kozmetikaiparban kínozni nem okés a nyuszit, de húsiparban okés? Ennek mi az értelme? Ugyanúgy ketrec, ugynaúgy vegyszerekkel tömik.
Mindenki vegetáriánus, csak az értelmesebbek hússal hígítják, hogy ne legyen olyan unalmas :)
Ha kiszámold, hogy havonta milyen súlyú élelmiszert eszel meg, rendkívül kicsi benne a hús tényleges aránya.
Na csináltam egy Google-csoportot, csatlakozzatok bátran!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!