A chipsek nagy része vegán?
Figyelt kérdés
2011. júl. 27. 17:07
1/11 anonim válasza:
általánosságban igen, de sok chips (pl hagymás) tartalmaz tejport vagy tojásport, ettől pedig már nem az!
de az összes sós chips az!
2/11 anonim válasza:
ne haragudj, hogy ilyen hülyén fogalmaztam, remélem azért érthető vagyok:D
3/11 anonim válasza:
Miért lenne az - éppen hogy nem, mindenféle hulladékot használnak fel hozzá, meg a másra nem használható zsiradékban sütik ki.
4/11 anonim válasza:
első vagyok: mind a jó minőségűekre értettem (pl Chio)
5/11 anonim válasza:
"a másra nem használható zsiradékban sütik ki."
Ezt meg honnan vetted?
Hülyeség!
Pálmaolajban sütik, mert az kevésbé avasodik a tárolás során.
6/11 Kriszti83 válasza:
Lehet vega, de egészségtelen...
7/11 anonim válasza:
Na egy másik vega kérdés. Persze hogy az, pláne a sonkás:):):) h.lye...
8/11 anonim válasza:
Vékony reszelőn magad is gyalulhatsz chipset, nagyon finom lesz!
10/11 anonim válasza:
Nem mind az. Amelyikben nincs mono- és zsírsavak digliceridjei, azok többsége vegán. De létezik az előbb említett összetevőt tartozók között is vegán. Sőt, a húsos ízesítésűek között is van. A bacon aroma többek között például készülhet a shitake gomba égetésével is, de ez nem jelenti azt, hogy minden bacon-aroma vegan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!