Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Vegák! Ti nem érzitek hogy a...

Vegák! Ti nem érzitek hogy a "nomális" kaják finomabbak?

Figyelt kérdés
úgy értem egy vegán "csokis" palacsinta és egy normál csokis palacsinta között ég és föld a különbség. vagy aki vega annak jobban ízlik az? én ezt nem értem.
2011. márc. 2. 00:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nekem hányingerem van a hústól, de főleg pl. a zsír vagy kocsonya szagától. Most akkor miért is érezném, hogy a nem vega kaják finomabbak?

Tudod ez olyan dolog, hogy én mondjuk imádom az áfonyát, de van, aki meg kifejezetten utálja. Most akkor minis múlik, hogy nekem jobban ízlik az áfonya, mint neki? Semmi máson, csak az ízlésen.

Aki vega, az szereti nagyon is azokat a kajákat, különben nem enné. A vegák nem önsanyargatók, hogy nem esznek húst, egyszerűen nem szeretik, nem kívánják. Gondolom neked is vannak olyan dolgok, amiket nem szeretsz, nem? Hiába mondja más, hogy márpedig finom.

2011. márc. 3. 19:36
 12/13 anonim ***** válasza:

Én nem érzem.

Szerintem az eper meg az áfonya a legfinomabb édesség.:)

2011. márc. 5. 00:12
 13/13 anonim válasza:
Dehogynem finomabbak, b@zdmeg! Ezért ne legyetek vegák!!!!!!!!!
2011. márc. 31. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!