Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Hány éves korod óta vagy...

Hány éves korod óta vagy vega? Volt ebből problémád az iskolában?

Figyelt kérdés
A tipikus általános iskolás ebédeltetés, amikor mindent meg kell enni
2010. dec. 28. 17:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Elsős gimis lány vagyok, és menzás.

Ez nálam bevált: ha a konyhás néni meg a tanárok másra figyelnek, az előre félrerakott húst told át észrevétlenül a szomszédnak (a saját tányérodról az övébe), amit Vele előre megbeszéltél. Osztogass. Leveseket, szaftokat, mindent, amit nem eszel meg (én mondjuk a halat szeretem, nem tudom hogy azt miért hagytam meg). Nem hogy nem fognak piszkálni, még örülni is fognak, mert plusz húst esznek. Te meg megeszel mindent, amit elveid szerint megehetsz, és mindenki boldog.

Egyébként ez a "nem eheted meg a csokidat" nálunk addig működött, amíg valaki be nem köpte, hogy "de igen, mert azért is fizetek!" (ez persze gáz, ha ingyenes vagy....)

Remélem, segítettem valamit.

Peace

U.i.:

Nehogy azt hidd, hogy majd az osztályodból valakit is megtérítesz. Többet ér, ha maguk döntenek úgy, ahogy Te döntöttél.

2011. jan. 24. 16:34
 12/12 A kérdező kommentje:
Minálunk mindig volt pár fiú, akik egy adag ebéd helyett fejenként vagy hét adagot ettek - főleg, ha palócleves volt, mert azt senki sem szerette.
2011. jan. 24. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!