Vannak köztetek olyanok, akik CSAK állatszeretetből lettek vegák? Lehetséges ez?
Elkezdtem fontolgfatni mostanában a dolgot, mert nagyon szeretem az állatokat( igaz, főleg kutyákat, macskákat) és ezért elég képmutatónak tartom magam amiért eszek húst.
A probléma csak ott kezdődik, hogy sajnos imádom a húst,( disznó, csirke, pulyka, marha, hal).
Szerintetek ki lehet bírni csupán állatszereteti megfontoltságból? Eddig midnig azzan nyugtattam magam, hogy azokak, amiket én megveszek már úgyis megölték, nem segítek rajtuk, ha én nem veszem meg( de belátom elég olcsó kifogás)
23/N
Én is szeretem az állatokat, a tehenet disznót ugyanúgy. Én ráadásul falun is nőttem fel és tartottuk ezeket az állatokat. Kiskoromban megrázott minden disznó-marha- vagy csirkevágás és utánna napogig parizert se!
De mikor nagyobb lettem rájöttem azért tartjuk őket!
Apám azért dolgozik a földeken, veszi meg a vetőnapot, fizeti az aratókat, hogy legyen szemestakarmány széna és szalma.
Egyféleképpen azért tehetünk. Biztosítanunk kell hogy ezek az állatok boldogan éljenek. A mieink legeltek, túrtak, kapirgáltak de ezek:
Az lenne a legjobb ha mindenki bojkottálná ezeket a húsgyárakat.
Jó hús a boldog hús!
Én is állatszeretetből lettem vega, meg végül is kis korom óta eleve utáltam a húst. Sosem szerettem, nem szivesen ettem meg. Most, egészséges vagyok, semmi problémám nincs. :D Eszek zöldséget, gyümölcsöt, tejterméket.. :D
Egyébként érdekes, én is goa/acid/psytrance vonalon vagyok zeneileg :D
17L
Én tényleg az vagyok,és nincs nagy mellem,de mellette vékony is vagyok.Viszont van pár csajhaver akiknek akkora tőgyeik vannak,hogy khm....és ők is ugyanúgy ezen a zenei vonalon mozognak és öltözködésileg se nagyon térnek el....
Szóval nem értem hogy függ össze....
És nem a 17L voltam....
Hát egyébként ez akkora egy önámítás, meg műmájerkedés.."én is állatszeretetből lettem vega"
Mert , ha szerencsétlen növényt kitépik, levágják, leszedik, az neki mennyire fáj? Ez meg nem növényszeretet.Növényszeretetből miért nem leszel nem vega?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!