Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Vannak itt vegánok?

Vannak itt vegánok?

Figyelt kérdés

Mit tudtok reagálni a videóban elhangzottakra? (Értékelném, ha teljesen végignéznétek, és ezután írnátok)

https://www.youtube.com/watch?v=IBo0e1q48oQ&ab_channel=Patri..

2024. júl. 30. 17:27
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
Ne kattintson a linkre, aki nem kíváncsi a megafonos propagandagyárra. Én ráfáztam. :D
2024. júl. 30. 17:31
 2/8 kürtőskalácska ***** válasza:
89%

40mp bírtam belőle megnézni de egyszerűen nem.

Esetleg összefoglalnád miről beszél ez a nyomorult?

2024. júl. 30. 17:49
 3/8 anonim ***** válasza:
88%

"Értékelném, ha teljesen végignéznétek, és ezután írnátok"

Bocsi de pár másodperc elég volt ahhoz, hogy lássam, hogy értelmetlen megnézni ennek a rendkívül primitív embernek a videóját amit csak azért csinált, hogy idegesítse a vegánokat és a nézettség miatt.

Csak neki tesz jót az aki megnézni mert növeli a bevételét.

2024. júl. 30. 18:00
 4/8 anonim ***** válasza:
94%
Miért is kellene egy vegánnak "megvédenie magát" csak mert valami idióta baromságokat beszél az interneten?
2024. júl. 30. 20:05
 5/8 anonim ***** válasza:
80%
Felőlem mindenki azt ehet, amit akar, csak engem ne kényszerítsenek olyasmit enni, amit nem szeretek.
2024. júl. 31. 00:50
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok vegán, de elkezdtem nézni ezt a videót és megjött a kedvem hogy mégis kipróbáljam, csak hogy annyival is kevesebb közös legyen bennem és Trombitásban.
2024. júl. 31. 11:03
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Végigszenvedtem. Szokásos lerágott csontos ferdítő konteós agymenés, ami a vegánok elhanyagolható kisebbségén rugózik, miközben totál keveri a szezont a fazonnal. (pl. a "vegán" aki halat eszik, vagy a végén a "jóemberkedés a migránsokkal" szöveg, miközben olajellenes aktivistákat mutat akiknek semmi köze a migrációhoz?)

És akkor még a "Tanulom Magam" videó az "áltudományos sz.rság? :DDDD agyam eldobom...

Az egyetlen egy értelmes megnyilvánulás az egész videóban, hogy elismeri az ipari állattartás hátrányait. (Megoldást mondjuk nem javasol)

Az nem egyértelmű számomra, hogy a mandulának és a pálmaolajnak mi a búbánat köze van a vegánokhoz? :D

2024. júl. 31. 11:20
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

"Az nem egyértelmű számomra, hogy a mandulának és a pálmaolajnak mi a búbánat köze van a vegánokhoz?"

Semmi, ez egy bevált taktika, hogy egy környezetvédelmileg vitás kérdéssel (pálmaolaj a trópusokon és mandula vízigénye mérsékelt égövön) gyakorlatilag gyanúba keverjék a vegánokat.

Nem dőlünk be ennek.

2024. aug. 1. 03:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!