A kardinális szeletet hogyan kell csinálni, hogy jó és finom legyen? Van esetleg valami trükk az elkészítéséhez és sütéshez?
Figyelt kérdés
Szerintem már vagy 5 alkalommal megcsináltam és sajnos nem lett jó egyszer sem. Pedig recept alapján csináltam, a fehérje kemény lett, törött a teteje. Ráadásul amikor kivettem a sütőből, mindig összeesett. Valaki tudja esetleg mi a titka, hogy jó legyen? Előre is köszönöm a válaszokat.máj. 31. 19:54
1/4 anonim válasza:
Nyilván gyakorlat teszi a mestert,Próbalj más receptet is.
A tészta esett össze?
Lehet tovább kell sütni tejszínhabba pedig pici zseletin.
2/4 Kései Sirató válasza:
Nézz meg videókat, és olvass sokféle cukrásztól taktikai tanácsokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!