Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » A kardinális szeletet hogyan...

A kardinális szeletet hogyan kell csinálni, hogy jó és finom legyen? Van esetleg valami trükk az elkészítéséhez és sütéshez?

Figyelt kérdés
Szerintem már vagy 5 alkalommal megcsináltam és sajnos nem lett jó egyszer sem. Pedig recept alapján csináltam, a fehérje kemény lett, törött a teteje. Ráadásul amikor kivettem a sütőből, mindig összeesett. Valaki tudja esetleg mi a titka, hogy jó legyen? Előre is köszönöm a válaszokat.

máj. 31. 19:54
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván gyakorlat teszi a mestert,Próbalj más receptet is.

A tészta esett össze?

Lehet tovább kell sütni tejszínhabba pedig pici zseletin.

jún. 1. 08:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 Kései Sirató ***** válasza:
100%
Nézz meg videókat, és olvass sokféle cukrásztól taktikai tanácsokat!
jún. 4. 15:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
Habfixálót tegyél a tejszínhabba!
jún. 4. 15:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim válasza:
Szakácskonyv
jún. 13. 09:08
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!