Egyszer ettem egy olyan vegán lasagnét, ami a Lidlben kapható és meglepően ízlett. Aki tudja a receptet, írja meg kérem! (?) Link ⬇️
Figyelt kérdés
Azért ízlett, mert nem volt túlfűszerezve, a paradicsomszósz nem volt savanyú és valahogy nagyon jól volt összerakva az egész.
Kellemes volt.
Nem szoktam ilyesmit venni, mert igencsak megvan az áruk, de akkor nagyon akciós volt ez a termék és gondoltam, kipróbálom. Nem bántam meg.
Sok előre gyártott vegán termék nekem nem jött be, van, amelyik pl elviselhetetlenül sós vagy puffaszt, de ez nagyon bejött.
2024. márc. 27. 04:07
1/6 anonim válasza:
Amit ettél azt vegyészek rakják össze fordulj valamelyik laborhoz, hátha elmondják a recepturát.
2/6 anonim válasza:
Veszel mégegyet, elolvasod az összetevőket és az alapján megcsinalod.
3/6 A kérdező kommentje:
Megtaláltam az összetevők leírását egy magyar oldalon, de az alapján nem fogom tudni megcsinálni... Olyanra biztos nem.
2024. márc. 27. 08:10
4/6 anonim válasza:
Ugyanolyanra nyilván nem, hiszen az nagyüzemi ételkészítés, de hasonló lehet.
5/6 anonim válasza:
Jobb ha otthon készíted főleg ha megvannak az összetevők is
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a biztatást :)
2024. márc. 27. 08:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!