Miért gondolják azt sokan, hogy vegán, vegetáriánus vagyok, vagy legalábbis ezzel kísérletezem, ha meglátják, hogy húsmentes ételt fogyasztok?
Előrebocsátom, mindenevő vagyok, húsmentes napot legfeljebb véletlenül tartok, ha úgy jön ki a lépés, de heti szinten eszem húsmentes ételeket is, újhullámos alapanyagból (pl. tofu, szejtán) készültet épp úgy, mint a tradicionális magyar konyha pár darab húsmentes ételét.
Nem egyszer megkaptam már kérdésként akár egy olyan pitiáner, mindenki által ismert étel, mint a rántott sajt fogyasztásakor, hogy "na, vega lettél?"
Más is tapasztalt ilyet (akár vegánként is)? Miért olyan meglepő, ha nem heti 7x csülkös pacal vagy rántott hús a menü?
Régen ez teljesen elfogadott volt, nem volt mindennap hús.
A mai világban persze mindenkinek ez villan be.Nem szoktam egyébként megjegyzéseket kapni.
De akkor minek használ olyan szavakat amiről nem tudja mit jelent? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!