Vegánok miért akarnak sok millió állatot kipusztítani?
Vegánok elképzelése szerint semmilyen állati eredetű étel / termék nem megengedhető.
Ez azt jelenti, hogy ha mindenki vegán lenne, sertés, marha, baromfi, stb, haszonállatok tartása teljesen felesleges lenne. Azaz a legtöbb ilyen állatfaj a kihalás szélére kerülne. Több millió egyed válna feleslegessé.
Egész ágazatok mennének töbkre egy vegán világban, nem létezne állattartás, tej ipar, hús ipar, nem létezne jó bőrkesztyű bőrkabát. Nem lenne, tojás, tojásos ételek, nem lenne halászat, halfeldolgozó, de még a gumicukor is bukó lenne, hiszen a zselé alapanyaga is sertésből van. Csődbe menne az összes gyorsétterem…
Nem vagyok benne biztos, hogy nem csak trollkodni akarsz.
Ha nem lenne haszonállat kihasználás, akkor lehet, hogy fajok bizony kihalnának. És akkor mi van?
Inkább tartsunk mesterségesen életben fajokat, zárjuk őket ketrecbe, zsigereljük ki őket amennyire csak lehet, adjunk nekik olyan életet amiben szinte nulla örömük van rengeteg szenvedés mellett és nyírjunk ki milliárdokat belőle, vagy hagyjuk őket kihalni?
Inkább öljünk meg pár milliót egyszer, amennyi jelenleg életben van (nem csak ez a módja lenne amúgy), vagy öljünk meg évente háromszor ugyanennyit, még évtizedekig?
Egész ágazatok mennének tönkre. Nagyon sajnálnám őket, végülis inkább éljenek emberek állatok szenvedése árán, minthogy új munkát kelljen keresniük. Szegény kóser hentes, aki napi száz marha torkát vágja el munkanélküli lenne :\ Valóban sajnálnám.
Bőrkesztyűs hülyeségedet, meg ami utána van inkább hagyjuk...
Ostoba egy társaság a facebookon is nyomatják az ideológiájukat, szinte ráerőszakolják az emberre.
Igen azzal nem lenne bajuk, hogy fajok halnának ki, ahogy ez a retardált utolsó is írta, ez is csak egy közülük.
Így van. Csak nyomják a hülyeséget.
Állatok millió nem számítanak, tudom így is úgyis vágóhíd a vége, na de akkor is. A haszonállatokat évszázadok óta ezért tartjuk. Ha nem lennének nem tartana itt az emberiség. Éhínség most is jelen van, de állatok nélkül nem is tudom elképzelni mi lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!